Mix 2019. 01. 17.

Norbi Update LOW CARB üzlet nyitja meg kapuit Komáromban

Január 18-ától már komáromi üzlethelyiségében is várja az Update életmód iránt érdeklődőket a tornász és üzletember, Schobert Norbert hálózata. Az egészséges életmódot népszerűsítő és a fogyásban is segítő kezet nyújtó üzlet hivatalos megnyitójára délelőtt 10 órától kerül sor a Petőfi utca 5434/13-as szám alatt. 

Az Update-et, mint fogalmat, a népszerű magyar aerobik-oktató és tréner, Schobert Norbert tette közismertté a 2000-es évek elején, az évek során pedig számtalan követővel gyarapodott. A Norbi Update nemcsak egy étrendet, de egy komplex életmódrendszert kínál a fogyasztóknak. Elsődlegesen az egészségtudatos vásárlók, a fogyni vágyók és a cukorbetegek állnak ennek az életmódnak a középpontjában.

„Az Update egy már bizonyított és bevált módszer a fogyásra, melyre az a több tízezer ember a bizonyíték, akik az évek során sikerrel építették be mindennapjaikba ezt a módszert. Mi pedig ezt szeretnék közelebb hozni a komáromi lakosokhoz is. Egyfelől, hogy megismertessük őket az életmóddal, másfelől pedig, hogy ne kelljen távolabbra utazniuk ahhoz, hogy beszerezzék az ehhez szükséges ételeket, alapanyagokat. Az üzletünk hivatalos megnevezése Norbi Update LOW CARB, melyből az angol low carb a kevesebb szénhidrátot tartalmazó ételeket jelenti. De fontos megjegyezni, hogy attól, hogy valami a megszokottnál kevesebb szénhidrátot tartalmaz, még nyugodtan lehet finom– mondta a komáromi Update üzlet üzemeltetője, Takács Márió.

Az újonnan nyíló üzlet az élelmiszerek rendkívül széles választékával várja vásárlóit, hiszen a hétköznapi alapanyagoktól kezdve az édességekig minden megtalálható lesz majd a polcokon.

„Az üzletünkben csökkentett szénhidráttartalmú, illetve gluténmentes alapanyagok, köztük lisztek is megtalálhatóak lesznek. Emellett természetesen késztermékekkel is várjuk majd vásárlóinkat. Polcainkon olyan péksütemények, tészták, tejtermékek és italok is helyet kapnak, melyek kivétel nélkül az Update életmódnak felelnek meg. Persze az édesszájúakra is gondoltunk, így édesítőszerekkel, snackekkel, csokoládékkal, desszertekkel és süteményekkel is lehet majd találkozni” – mondta a komáromi üzlethelyiség üzemeltetője.

További különlegességként pedig az üzlet mellett megtalálható lesz egy bisztró rész is, ahol a vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el kávéjukat, vagy akár reggelijüket.

A komáromi Norbi Update LOW CARB üzlet hivatalos megnyitójára január 18-án 10 órától kerül sor a Petőfi utca 5434/13-as szám alatt. Később, délután 5 órától pedig a népszerű edző házaspár, Schobert Norbert és Rubint Réka is tiszteletét teszi az eseményen. 

Várnak mindenkit sok szeretettel!