Mix 2021. 09. 28.

Nyílászárók vagy árnyékolók? Az Indoortech s.r.o-nál nemzetközi szinten is magas minőséget talál!

Legyen Ön a modern technológia és az okos háztartás rajongója, vagy vonzódjon a klasszikus, faablakos vidéki házak iránt, az Indoortechnél tökéletes megoldást talál igényeire! A vállalkozás nemzetközi szinten foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével.

Lakóegységek, irodahelyiségek kialakítása során kulcsfontosságú a tökéletes nyílászáró kiválasztása. Az ajtók és ablakok ugyanis az első találkozási pontnak számítanak a vendéggel, vagy ügyféllel. Az Indoortech éppen ezért a minőségi rendszerek mellett kedvező áron nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat. A vállalkozás már több éve bizonyítja hozzáértését a magyar és szlovák piacon, melynek eredményeként számtalan ablak- és ajtórendszerrel, valamint elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek.  

Az összes rendszer, egy helyen

nyílászárók világa nem ismer határokat. Ezt tudja az Indoortech ügyvezetője, Kedro Patrik is, aki már több mint másfél évtizede van a szakmában és megszámlálhatatlan ilyen rendszer ment át a keze alatt. „Cégünk kínálatában szinte minden megtalálható a piacon fellelhető termékek közül. Ilyenek például az árnyékolók, a műanyag- és alumínium ablakok, homlokzatok és faablakok is – ismertette Kedro Patrik a gazdag kínálatot, melynek köszönhetően az egyszerűséget kereső és az igényesebb ügyfelek igényeit is ugyanolyan minőségben képesek kielégíteni. Patrik számtalan családi ház, irodaház és lakóépületek létesítésében is közreműködött az évek során. Elmondása alapján a fiatal családosok inkább a klasszikus kombinációkat kedvelik, mint például a műanyag ablakokat, alumínium ajtókat és az alumínium tolóajtókat, külső redőnyökkel. „Kínálatunk egyik különlegességének számít a digitális fólia, melyet üveg felületre is fel lehet helyezni. Ennek köszönhetően új funkciókat tölthetnek be a felületek – monitorokat vagy kivetítőket is képesek helyettesíteni a konferenciatermekben. Emellett igény szerint a műanyag és alumínium, valamint a fa és alumínium kombinációját is létre tudjuk hozni, vagyis műanyag-alu és alu-fa nyílászárók is rendelhetők.“ Az Indoortech sok más mellett az okos háztartásokban jelenleg nagy népszerűségnek örvendő, automatizált redőnyrendszereket is kínálja vásárlói számára. 

Több, mint minőség!

Az Indoortech elkötelezett amellett, hogy ne csupán magas minőségű termékeket, de egyedi szolgáltatásokat is biztosítson. Az Indoortech szakmai csapatának minőségi munkájáról és hozzáértéséről az egész munkafolyamat alatt meg lehet bizonyosodni. A vállalkozás teljeskörű szolgáltatást nyújt a rendszerek kiválasztásától, a bemérésen át a kivitelezésig és karbantartásig. De pontosan hogy néz ki az együttműködés Patrikkal és profi csapatával? „Az ügyfél elmondja nekünk elképzeléseit, az építészeti rajzok alapján pedig felvázoljuk számára a legjobb megoldást és végigvezetjük a folyamaton. Az állandó kapcsolattartásnak köszönhetően újabbnál újabb megoldásokat, minőségi alapanyagokat és olykor modernebb külsőt is tudunk ajánlani a számukra.“ Az ügyvezető arra is kitért, hogy a kommunikáció azért is kulcsfontosságú, mivel a termékek rendkívül széles választéka van jelen a piacon, szakértő segítsége nélkül pedig szinte lehetetlen kiigazodni. Energetikai szempontból szintén érdemes megfontolni, hogy milyen házról van szó (passzív, alacsony energiafelhasználású, stb.), ugyanis ezek alapján kerülnek meghatározásra az ablakok méretei, a keretek tulajdonsága, az üveg, az üvegezett felületek tájolása, az árnyékolás és még megannyi szempont.

Új ablakok, kevesebb mint egy hónap alatt

„A gyártási idő és a beszerelés az ügyfél igényeitől függ. Ideális esetben a mérés és az ahhoz kapcsolódó kommunikáció akár egy hét alatt lebonyolítható, a műanyag ablakok gyártása átlagosan három hétbe telik, míg a beszerelés egy nap alatt is megvalósítható“ – avatott be a folyamatba az Indoortech ügyvezetője. Végül figyelmeztetett, hogy az alumínium ablakok gyártása jellemzően több időt vesz igénybe – minimum 5 hetet. Valamennyi rendszerre érvényes az általános garancia, a vállalat pedig emellett a karbantartást is vállalja.

Az Indoortech örömmel áll a kihívások elé, melyeket ügyfeleik állítanak fel számukra. Bármi kérdés esetén bátran fordulhatnak Kedro Patrikhoz a kedro.patrik@indoor-tech.come-mail címen, vagy a +421908919031-es telefonszámon (magyar és szlovák nyelven egyaránt). Személyesen Komáromban, a Szövetkezet utca 2693/2-es szám alatt lehet felkeresni. További információért érdemes ellátogatni a www.indoor-tech.com weboldalra, vagy a cég Facebook, Instagram vagy Youtube oldalára.