Város 2016. 10. 25.

Önkiszolgáló mosoda Komáromban? Hidd el, szuper ötlet!

Nyugaton már bevett szokás, hogy az emberek nem otthon mosnak, hanem önkiszolgáló mosodában. Szépen elviszik a szennyest a mosószerrel és öblítővel együtt az erre kijelölt helyre, bedobják a kis zsetonukat, olvasgatnak, interneteznek, vagy elugranak bevásárolni. Majd a program lejártával átrakják a tiszta ruhát a szárítóba… Nem kell otthon teregetni, meg növelni a villany- és vízszámlát. Sőt, mosógépet se kell vásárolni.

Nos, ilyen szolgáltatás nyílt városunkban, a VII-es lakótelepen, a Polgár utca 3016 szám alatt (zöld fedeles kis házak az utca végén).

unnamed-7

De ki az, akinek a mi vidékünkön, konkrétan Komáromban nincs mosógépe? Mondjuk az az illető, aki egy pici garzonban él, ahol mosni még csak ki tud, de hová teregessen? Vagy egy frissen elvált, egyedülálló férfi, vendégmunkás esetleg diák, akinek egy önkiszolgáló mosoda megkönnyítheti az életét.

unnamed-5

A családos háziasszonyoknak is jól jöhet  egy ilyen önkiszolgáló mosoda, még akkor is, ha van otthon mosógépük. Ugyanis a hetesi új önkiszolgáló mosodában létezik egy 18 kiló mosókapacitású mosógép, illetve egy 18 kilós szárítógép is. Márpedig időnként ki kell mosni az ágyneműket is, és ez egy négytagú család esetében két-három mosást igényel. Nem beszélve a szárításról. Itt meg az ember lánya szépen lehúzza az összes ágyneműt, összeszedi a törülközőket, és pár óra alatt minden tiszta és száraz lesz. Talán még a paplan, párna is odafér, hiszen időnként azt is ki kell mosni. Még télen is.

unnamed-6

A mosoda otthonosan berendezett, van ingyen wi-fi, és egy kis játszósarok gyerekek részére is.

Szingli? Turista? Diák? Vendégmunkás? Nincs hol mosnia? Sosem száradnak meg a ruhái? Hozza magával a kedvenc mosószerét, és mosson a Laundrette önkiszolgáló mosodában!

unnamed-4

Árak:
Mosás 6 kg – 3 euró
Mosás 18 kg – 6 euró
Szárítás 10-18 kg – 3 eurótól

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00 – 18:30
Szombat-Vasárnap: 09:00 – 12:30

Elérhetőségek:
Telefonszám: 0948 096 332
Facebook: Launderette samoobslužná práčovna

(HDA)

Szólj hozzá!