Kultúra 2024. 03. 20.

ÖREGLÁNYOK – zenés komédia örökzöld dallamokkal

2024. március 27-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik az Öreglányok című zenés komédia örökzöld slágerekkel a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. A főszerepekben olyan sztárokat láthat a közönság, mint Oszvald Marika, Papadimitriu Athina, Bede-Fazekas Annamária és Kováts Kriszta.

Íme, négy nő. A mai hetvenesek. Négy különböző kultúrájú „öreglány”, akik mindnyájan őszinték és viccesek – valódi emberek és ízig-vérig nők, akik úgy döntenek, hogy az életük alkonyán a hedonizmust és a jókedvet választják. Olykor ugyan nyersek, ám mégis könnyedek és a humorérzékük nem ismer határokat. Négy nő, akik példája által magunk előtt látjuk a XX. század történelmét, amelynek stigmáit ma is őrizzük…

Öreglányok ők, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Nevetnek isteneken, szerelmeken, betegségeken és a társadalom korlátain. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal és mozdulatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

A komédia zenei világát Carlos Gardel, George Gershwin, Scott Joplin, Jerome Kern, Márkus Alfréd, Glen Miller, Kurt Weill és Zerkovitz Béla fülbemászó dallamai garantálják.

A Liliom Produkció előadása ismét a nőkről szól, de nem csak nőknek és nem csak az idősebb korosztálynak, hiszen egyszer mindenki megöregszik…

Írta: Csík Csaba
Rendezte: Tallós Rita
Díszlet-Jelmez: Ziegler Katalin, Velkey Virág
Dalszöveg: Csík Csaba
Korepetítor: Ligeti Éva
Grafika: Karsainé Tamássy Zsanett
Forgalmazza: New Season Produkciós Iroda

A jegyár: 19€

A cikk támogatója Komárom Városa