Régió 2024. 05. 17.

Óriáskerék, Tankcsapda és Bagossy Brothers a 39. Gútai Vásáron és Búcsún

Tavaly óriási sikert hoztak azok a változások, melyeket a gútai városvezetés bevezetett a vásár megrendezésénél. Idén augusztus 9. és 11. között az eseményt tovább kívánják fokozni.

2023-ban a programok teljes egészében ingyenessé váltak, ami ezt megelőzően eddig még sosem volt a város történetében. Emellett a rendezvény helyszínei a belvárosba, a városi hivatal és a művelődési központ közé kerültek. Így lényegében egy sétányt hozott létre az önkormányzat a koncertek helyszínei, illetve sportcsarnok között, melyen az árusok kínálták a portékáikat, ezzel is megteremtve a hagyományos piaci hangulatot.

Soha nem látott siker volt a 2023-as Gútai Vásár és Búcsú

Az idei gútai vásár vélhetően legnépszerűbb eleme egy harmincöt méter magas óriáskerék lesz, amit a belvárosban helyeznek el és ahonnan a Dögös, illetve a Vág utánozhatatlan szépsége, illetve a városunk csaknem egésze, és persze a vásári forgatag is megcsodálható lesz. Mindezek mellett egy kisvasúttal bejárhatóvá válik a város, amire bárki felülhet család, barátok, gyerekek, ezen majd becsületkassza működik.

A tavalyihoz képes a kis színpadot hátrébb helyezik el, így több ember fér majd el és kényelmesebbé válik majd a szórakozásuk.

Minden korosztály megtalálta a neki való szórakozást

PROGRAM:
Péntek (augusztus 9.): Bagossy Brothers Company
Szombat (augusztus 10.): TNT

Vasárnap (augusztus 11.): Tankcsapda

További fellépők: Elán Tribute, Alfa Rock, Dj Carlos és Čeku, Bagla Banda, Arizóna, Midlife Crisis, DJ Radnai, Kicsi Gesztenye Klub, Kvintoperett

Adamis Anna Gála a Kis-Duna menti Rockszínház előadásában

Forrás: gútaiújság.sk