Kultúra 2023. 11. 28.

Ötletes karácsonyi ajándék: koncert- vagy színházi élmény az Egressyben

Ha igazán különleges ajándékkal lepné meg a szeretteit karácsonykor, gondoljon a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ gazdag műsorkínálatára. Válogasson kedvére a számos koncert- vagy színházi előadás között, de akár egy báli belépőjeggyel is meglepheti szeretteit! Ajándékozzon élményt.

2024-ben Komáromban muzsikál a Hot Jazz Band, az elveszett cipellőkről és a megtalált boldogságról mesél a Cinderella musical, a női lélek legmélyén barangol az előadói estje során Csányi Sándor színművész és egy fergeteges nőnapi gálának is helyet adunk Vadkerti Imrével, Derzsi Györggyel, Kovács Koppánnyal és Sasvári Sándorral. A Ján Ďurovčík nevével fémjelzett Amadeus című balett előadás is csodálatos élményt ígér, de akkor se késlekedjen, ha a párját egy igazán exkluzív bállal lepné meg szilveszterkor: a Tiszti Pavilon dísztermében fejedelmi menüsor és hajnalig tartó mulatság várja.

A produkcióinkról a www.mskskomarno.sk nyújt naprakész tájékoztatást – válogasson kedvére – bármelyik előadás, vagy koncert mellett is dönt, az élmény garantált!

INFO: www.mskskomarno.sk, ticket@mskskomarno.sk