Kultúra 2016. 10. 14.

Péntektől péntekig (október 14. – 21.)

Heti programajánlókat kezdjük talán a gyermekekkel: városunkba érkezik a Medrano cirkusz, lesz Folksuli (játszóház, népi foglalkozások, gyermektáncház) szombaton a RÉVben; a színházban Mekk Elek, az ezermester c. mesét játsszák hétfőn és kedden; pénteken pedig kisállat kiállításra cipelhetik szüleiket. Ha egyikhez sincs kedvük, elmehetnek moziba is, ahol többféle, nekik való film közül válogathatnak.

Rajtuk kívül a bulizni vágyó fiataloknak lesz jó hétvégéjük (illetve már készülhetnek a következő péntekre), többféle klub, zenei stílus között válogathatnak. A folk rajongói szombaton a RÉVben, illetve csütörtökön a Borozóban rophatják.

A kultúrprogramok már az 1956-os magyar szabadságharc és forradalom köré szerveződnek elsősorban, de lesz ingyenes orgonakoncert a Szent András templomban, valamint egy minden bizonnyal érdekes beszélgetés Czajlik Józseffel, a kassai Thália Színház igazgatójával is.

Természetesen ajánlónkból nem hiányzik a két mozi műsora sem.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Péntek (október 14.):
Szombat (október 15.):
Vasárnap (október 16.):
Hétfő (október 17.):
Kedd (október 18.):
Csütörtök (október 20.):
Péntek (október 21.):
Mozik műsora: 

A héten elsősorban az Edward Snowdenről szóló életrajzi drámát, a Snowden c. filmet, a Lángelmék c. fergeteges amerikai vígjátékot, a Gólyák c. animációs filmet, valamint az Inferno c. thrillert ajánljuk Tom Hanks főszereplésével. De érdemes átböngészni mindkét mozi műsorát, mert ezeken kívül is bőséges a választék. Fontos tudnivaló, hogy a szlovákiai Tatra Moziban magyarul, illetve magyar szinkronnal is vetítenek filmeket.

A teljes műsor itt érhető el: 

Szólj hozzá!