Mix 2021. 01. 29.

Pénzügyei egy tető alatt? Az Universalnál ez természetes!

A mai világban rendkívül könnyű elveszni a pénzügyek világában és az azzal kapcsolatos szolgáltatások között. Mi minden kell ahhoz, hogy stabil pénzügyi helyzettel rendelkezhessünk, melyik a számunkra és otthonunk számára legelőnyösebb biztosítás és mely pénzügyi szolgáltatások számítanak csak pénzkidobásnak? Ezeket a kérdéseket életünk során a legtöbben már biztosan feltettük. A helyes válaszokért a komáromi Universal makler ház profi csapatát érdemes felkeresni!

A 2020-as év a legtöbbek számára nem várt kihívások leküzdésével telt. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, komáromi irodával is rendelkező Universal makler ház azonban a korlátozások okozta helyzettel dacolva a legjobb megoldásokat tudták megtalálni ügyfeleik számára. Az Universal makler ház területi igazgatója, Pálmay Dániel elmondása alapján a jelenlegi helyzet abba az irányba terelte az embereket, hogy próbáljanak meg egyre nagyobb rálátással rendelkezni pénzügyeikre. Ezzel együtt a legkeresettebb szolgáltatásokká a biztosítások, hitelek és hosszútávú befektetések váltak. „A mi munkánk nem ér véget a szerződés aláírásával. Igyekszünk ügyfeleinket képezni, irányt mutatni számukra, segíteni őket a váratlan helyzetekben és ez az, amivel a leginkább kitűnünk“ – mondta a területi igazgató.  

A kliensek szinte bármikor számíthatnak az ügynökökre, legyen az káresemény, vagy akár hiteltörlesztés. De az ügynökök is rendszeresen keresik fel a klienseket a legújabb akciókkal, lehetőségekkel. „Szívesen értesítjük azon ügyfeleinket, akik érdeklődést mutatnak az újdonságok iránt. Jelenleg az ETF alapokba történő befektetésekkel szélesítjük látókörünket. Aktuális akciónk keretén belül pedig a teljes árhoz képest 70%-kal olcsóbban tudnak hozzájutni ügyfeleink az életbiztosításhoz – mondta Pálmay Dániel a társaság attraktív ajánlataival kapcsolatban. Az ügyfelekről való gondoskodást segítette a koronavírus-járvány kezdete óta a vállalkozás saját fejlesztésű, iŠanón nevet viseló applikációja is, mely használatával az ügyfelek átlátható, elektronikus formában kezelhetik szerződéseiket. „Az applikáció segítségével ráadásul úgy is sor kerülhet egy szerződés véglegesítésére, hogy egyáltalán nem is találkozunk az ügyféllel – tette hozzá Pálmay.

Milyen új szolgáltatásokkal készül a 2021-es évre az Universal makler ház? „Szolgáltatásainkat januártól a gépjárművek átiratásával is bővítjük, elsősorban a már meglévő és jövőbeni ügyfeleink számára. Ez a gépjárművekkel kapcsolatos valamennyi pénzügyi szolgáltatást magába foglalja. Bónuszként pedig a jóval kedvezőbb átiratási díj is megjelenik, ami nagyjából a teljes ár fele“ – mesélt a tervekről Pálmay Dániel.

A komáromi Universal újdonságai esetében meg kell említeni a vadi új, tágas és napos helyiségeket, ahova az irodáik összeolvadása után költözött a cég. „Ügyfeleink állandó bizalmának és szolgáltatásaink iránti érdeklődésüknek köszönhetően 2021 elején új helyre tudtunk költözni, a komáromi Šeko center első emeletére. Így immáron már itt várjuk állandó és új ügyfeleinket“ – mondta Pálmay Dániel. Az új helyiség immár több területet is kínál a munkavégzésre, ezért az Universal makler ház területi igazgatója új munkatársak jelentkezését is várja.

Pálmay Dániel és profi csapata új címen, a Megyercsi utca (Mederčská) 4987/4 szám alatt található, a komáromi Šeko centerben. További információért bátran hívják a +421 908 761 783-as telefonszámot, vagy írjanak a palmay@universal.sk e-mail címre.