Kultúra 2024. 02. 28.

Puskás Peti, Sena és még sok más magyar sztár egy színpadon

Felejthetetlen pillanatokat okozott a gútai Adamis Anna Városi Művelődési Központba érkező magyarországi produkció, a Szabadság, szerelem – Petőfi 200. Itt járt többek közt Sena, Puskás Peti, Ember Márk és Dánielfy Gergő is.

A Felvidéken, először az anyaország határain kívül,

Petőfi Sándor költőóriás lelkülete és felbecsülhetetlen irodalmi valamint történelmi hagyatéka új köntösben volt mély hatással a közel 400 fős gútai ifjúságra.

A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 színvonalas előadásán keresztül a jövő nemzedéke kiváló művészek tolmácsolásában ismerkedhetett meg a Petőfi-művekkel. A megzenésített verseken keresztül a költő által egész életében képviselt alapvető értékek, mint a hazaszeretet, a szerelem, a szabadságvágy egyaránt főszerepet kaptak a színpadon a színvonalas produkció által.

Köszönet a Kertész Imre Intézetnek és Szabó László producernek az előadás létrejöttéért, és a lehetőségért az előadás bemutatására, Gúta Városának és Halász Béla polgármesternek a közreműködésért, a fotókért a Studio321 – Event & Photo Studionak, valamint mindenki másnak, aki hozzájárult az esemény megvalósításához.