Kultúra 2016. 02. 12.

Programajánló: péntektől péntekig (február 12 – 19)

Amilyen unalmas és szürke volt az előző két hét programkínálata, annyira bőséges a következő hété. Két impozáns könnyűzenei személyiség, Adam Ďurica és RÉVÉSZ SÁNDOR ad koncertet, illetve a környékünkön lép fel az ismert hegedűművész, Mága Zoltán is.

A Valentin-nap jóvoltából számos bál, buli, illetve ebéd/vacsora várja a szerelmeseket és persze az egyedülállókat is. Nem panaszkodhatnak a családok sem: szombat délelőtt és délután eljuthatnak egy-egy jó kis gyermekprogramra.

A színházkedvelőknek is jó hetük lesz: ha még nem látták, megnézhetik a Tisztújítást, találkozhatnak Fabó Tiborral, illetve sörözés közben megtekinthetik MIKÓ ISTVÁNt, Svejk, a derék katona bőrébe bújva.

Végül, de nem utolsó sorban azok számára is akad program, akik az elmélyülés hívei, keresik a választ életük nagy kérdéseire, esetleg egyszerűen csak szeretnek elgondolkodni, vitatkozni erről-arról. Nekik ajánlom a találkozást  Gunagrihával, Sri Chinmoy tanítványával de valószínűleg BÖJTE CSABA is sokakat érdekel. Illetve a Komáromi Szalonban ismét egy érdekes beszélgetés ígérkezik.

Érdemes kihasználni a következő hét gazdag programkínálatát!

Péntek (február 12.)

  • 17:00 Út a boldogsághoz – Ipari Szakközépiskola – Gunagriha, Sri Chinmoy tanítványának ingyenes előadása a belső béke és boldogság elérésől.
  • 17:00 Határokon át kiállítás – Limes Galéria – hazai és magyarországi festőművészek kiállítása. A kiállítást Kopócs Tibor festőművész nyitja meg.
  • 19:00 Adam Ďurica – Mandolína tour – Matica ház – az egyik legismertebb jelenlegi szlovák énekes koncertje
  • 20:00 Zenés-táncos bál – Aranytál étterem – Zenés-táncos mulatság a Domino együtessel, korlátlan svédasztalos fogyasztással
  • 21:00 RÉVolution – buli a RÉVben!
  • 21:00 Valentin napi party Wellness Hotel Patince – romantikus este, fantasztikus programokkal és édes finomságokkal
  • 22:00 Super circus – West social club, DJ: Zoloo és Imrich
Szombat (február 13.)
Vasárnap (február 14.)
Hétfő (február 15.)
Kedd (február 16.)
Szerda (február 17.)
Csütörtök (február 18.)
Péntek (február 19.)
  • 19:00 RÉVÉSZ “Rock and roll közlegények” – Révész Sándor koncertje a Városi Művelődési Központban. Vele készült interjúnkat ITT olvashatják.
  • 19:00 Komáromi Szalon Igazi hősök & Merész magyarok- beszélgetés Nyáry Krisztián irodalomtörténésszel – Rév – A Magyar Kultúra Háza

Szólj hozzá!