Kultúra 2016. 07. 22.

Hétvégi programajánló

Ha történetesen éppen nem kirándulunk, remekül élvezhetjük a hétvégi nyár estéket itthon, Komáromban is, illetve a környéken. Igazán színes és változatos programok közül válogathatunk, akár kettecskén, akár barátokkal, akár családdal készülünk szórakozni. 

Péntek este a búgó hangú, közkedvelt színésznő énekel kolléganőjével a Bor- és Fröccsteraszon; szombaton Tompetiék és Slávik Éva szórakoztatják a kicsiket, de utána is kellemes hangulatot teremt majd DJ Dilemma, alias Olasz István. Vasárnap pedig latin dallamokra rophatjuk a Klapka téren. Mindezt ingyenesen. De elmehetünk a Kürti Borfesztiválra is, ahol nagyszerű előadók lépnek fel négy színpadon; és érdemes átböngészni a strandok hétvégi programjait is!

Kellemes hétvégét, jó pihenést mindenkinek!

Péntek (július 22.):
  • 14:00 9. Kürti Borfesztivál 22:00 Abba Slovakia – 14:00 órától kezdődik a kétnapos Kürti Borfesztivál, amely sok finom borral és étellel, négy színpaddal várja  a közönséget. A fesztivál péntek esti fő fellépője az ABBA SLOVAKIA.
  • 20:00 Aniták DalnászaSzvrcsek Anita és Kosik Anita – A Komáromi nyár keretében a Bor- és Fröccsteraszon az ismert komáromi színésznő és nyíregyházi kollégája énekel. Jazz, soul, rock and roll, musical dalok illetve evergreen-ek hangzanak majd el. – Tiszti Pavilon udvara
  • 22:00 Romantikus éjszakai fürdőzés – Wellness Hotel Patince
Szombat (július 23.):
Vasárnap (július 24.):

 

A Jókai Mozi programja (szerdáig): 
Ízelítő a következő hétvége programjaiból:  

 

Szólj hozzá!