Kultúra 2016. 08. 26.

Szuper programok egész hétvégén!

Ezen a hétvégén véget ér a Komáromi Nyár – legnagyobb szomorúságunkra. Igazán kiváló nyár áll városunk mögött, tele koncertekkel, gyermekprogramokkal, hangulatos estékkel. És ha az északi városrész programjait kiegészítjük Dél-Komárom eseményeivel, a színházi előadásokkal, a Monostori Erőd fesztiváljaival, a strandok kínálatával, végképp nincs okunk panaszra. Senki se mondhatja, hogy nincs élet Komáromban!

A gazdag nyár tehát ezen a hétvégén ér véget, és igaz, hogy tűzijáték nincs, de a mostani hétvége eseményeit nyugodtan nevezhetnénk afféle “kulturális robbanásnak”. Gyermekprogramok a város mindkét oldalán, ismeretterjesztő előadások (Hon-nap), operett, koncertek és zene mindenféle stílusban… Komáromban ad koncertet a Ghymes, a Bikini, Hodek Dávid és Radics Gigi – és ez csak néhány név a sok közül! Itt egy helyen minden link megtalálható – lehet szemezgetni!

Péntek (augusztus 26.):
Szombat (augusztus 27.):
  • 09:00 VIII. Hon-nap – Előadások, családi programok, és BIKINI koncert. Igmándi erőd, Dél-Komárom
  • 09:00 III. Komárom Cup – Termálfürdő, Észak-Komárom
  • 16:00 Komáromi Nyár program – Komálom After, családi programok – Tiszti Pavilon udvara
  • 20:00 Komáromi Nyár program – Both Miklós – Fonogram díjas és Budai-díjas zeneszerző, előadóművész. A Rendhagyó Prímástalálkozó állandó szólistája. Az etnorock vagy világzene műfajában alkot. Tiszti Pavilon udvara
  • 22:00 The Last Summer Party – West
Vasárnap (augusztus 28.):
Hétfő (augusztus 29.):
Kedd (augusztus 30.):
Csütörtök (szeptember 1.):
Péntek (szeptember 2.):
Moziműsor  

Szólj hozzá!