Kultúra 2016. 05. 20.

Programajánló: péntektől péntekig (május 20. – május 26.)

Városunkban jellemzően vagy alig van valami program, vagy egyszerre zajlik minden. A mostani hétvégére ez utóbbi a jellemző: mintha mindenki ezt a hétvégét választotta volna arra, hogy kimozdítsa az embereket a lakásukból.

A szombati nap egyértelműen a családoké: a vállalkozó kedvűek már reggel elkezdhetik a mókát, és estig kint (vagy bent) lófrálhatnak a gyerekekkel. Merthogy lesz lovas-program a Szarvasvárban, színházi kavalkád a Jókaiban, ingyenes múzeumpedagógiai programok, és ne feledkezzünk meg a térzenéről a Klapka téren és a Holt Vág partján. Már csak a napocskának kell szépen kisütnie mindehhez, és reméljük, így lesz! Ha valaki valamilyen oknál fogva lemarad a szombati családi programokról, akkor se kell búsulnia. Ajánlom figyelmükbe a vasárnapi Balesetmegelőzési napot a túramotorosok szervezésében.

A fiataloknak is akad egy-két jó buli, akár koncertre szeretnének menni, akár diszkóba, akár táncházba.

Ezen kívül a hét lassan csordogál. (De ez nem is baj, hiszen a következő hétvégén Erzsébet híd Fesztivál!). A kultúra iránt érdeklődnek ajánlom figyelmébe a szombati festménykiállítást, kedden Tarics Péter könyvének bemutatóját, csütörtökön pedig egy beszélgetést Koltay Gábor filmrendezővel.

Péntek (május 20.):
Szombat (május 21.):
Vasárnap (május 22.):
  • 07:00 Komáromi Sport Feszt – Testépítő és fitnesz nyílt nemzetközi kupa. Monostori erőd
  • 09:00 Balesetmegelőzési nap Vezetéstechnikai trénig – GYERMEKPROGRAM IS! Motoros és kerékpáros programok, véradás, kutyás bemutató, rendőrségi bemutató, aszfaltfestés. Komáromi túramotorosok szervezésében. Bem József utca, Dél-Komárom
Kedd (május 24.):
Szerda (május 25.):
Csütörtök (május 26.):
A Jókai Mozi programja (jövő hét szerdáig): 

Szólj hozzá!