Kultúra Dél-komárom 2022. 12. 06.

RÁNK TALÁL – karácsonyi dalpremier

A dél-komáromi Magyarock Dalszínházból is ismert Mészáros Tamás énekes, színész ezúttal az elbűvölő Molnár Ágnessel, a Győri Nemzeti Színház színésznőjével készített egy új karácsonyi dalt, amely üdítő slágeres zenei elemekkel született meg. Mindketten úgy gondolják, hogy ebben a rohanó világban igaz értéket teremtsenek. 

– Legutóbb 2014-ben jelent meg karácsonyi dalom. Ezt azóta három nagylemez követte, amelyeken szintén saját szerzemények hallhatók. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb téli, karácsonyi témájú dalnak, amelyet természetesen duettben képzeltem el. Régóta szerettünk volna Molnár Ágnessel egy közös saját duettet elkészíteni és kiadni. Most elérkezett a pillanat – mondta el Mészáros Tamás.

– Ez a dal tulajdonképpen azért is egyedi, mert életem első saját dala, ráadásul Tamással annyira hasonlót gondolunk a legszebb ünnepünkről, hogy azonnal igent mondtam a közös munkára. Azon kaptam magam, hogy nem sokkal később már Tihanyi Dániel barátunk, kollégánk stúdiójában vagyunk és az általa hozott dallamra elkezdtük megírni a dalszöveget. Minden annyira gördülékenyen ment. A következő találkozásnál már énekeltük fel a dalt. Igazi csapatmunka volt. Nagyon várjuk a fogadtatását –fejtegette Molnár Ágnes.

– A hangszerelése finoman illeszkedik a dalszöveghez, amely azt hiszem eléggé kortalan, mégis kicsit modern hangzásra törekszik. Könnyen emészthető. A hangszerelést Tihanyi Dánielnek köszönhetjük, a dobokat Hargas Gábor ütötte, a trombitát pedig Pecze Balázs fújta. Szívünk minden szeretetével ajánljuk mindenkinek ezt a mesés utazást! – tette hozzá Mészáros Tamás.