Turizmus Dél-komárom 2023. 08. 04.

Rekorddöntésre készül a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő (is!:)

A Magyar Fürdőszövetség által szervezett országos vízipisztoly csatába hívja minden kedves vendégét a Brigetio Gyógyfürdő augusztus 19-én, 14 órára!

Több mint 30 fürdőben, egész Magyarország területén, egyszerre indul a vízipisztoly párbaj. Az esemény célja, hogy Magyarországon soha nem látott létszámmal játszanak vízipisztoly csatát a fürdőlátogatók, így új országos rekord születhessen!

A Magyar Fürdőszövetség egyébként ezen az eseményen nem csupán egy, de rögtön 3 rekordot is szeretne felállítani. Az első kihívásuk, hogy megdöntsék a korábbi rekordot azzal, hogy egyszerre a legtöbb fürdőben csatáznak vízipisztollyal! A második feladat, új rekord felállítása az egyszerre vízipisztoly csatázók összlétszámával! A harmadik és egyben utolsó kihívásuk, megdönteni Szigetvár 2012-ben felállított 800 fős rekordját!

– Minél többen vagyunk, annál nagyobb a buli? Szólítsd meg barátaidat, családtagjaidat, szomszédjaidat. Érkezz időben, hogy fel tudjunk együtt készülni! – áll a szövetség közleményében!

A Brigetio Gyógyfürdő korlátozott számban tud vízipisztoly biztosítani mindazoknak, akik részt szeretnének venni a rekordkísérletben, ezzel együtt kérik a kedves vendégeket, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal!