Mix Dél-komárom 2022. 12. 02.

Seregnyi karácsonyi családi program vár Dél-Komáromban a hétvégén

Mint arról már korábban is írtunk, december 3-án, azaz szombat reggel 9 órától Mikulás futáson vehetünk részt a Rüdiger tó mellett, ahol a nevezési díj egy Mikulás-csomag, vagy bármilyen édesség, de ugyanígy a Mozaikban és a Szabadság téren is lesz egy csomó program.

A Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban délelőtt 10 órakor kezdődik a Télapó kesztyűje című bábelőadás, melyet december 6-án, és 7-én 10 órától is megtekinthetik a kisebben és nagyobbak. Az adventi készülődés jegyében ugyanitt délután, holnap délután 16 órától Pék György tanár megzenésített verseket ad elő. Másnap, a Monostori erődben adventi mesevilág kezdődik 11 órától. A KlapkArénában ezúttal két mesét, kezdésként A rút kiskacsát, 14.00 órától A halász meg a feleségét adják elő. Déltől Mikulás-vadászatra várják az érdeklődőket.

A városi adventi gyertyagyújtás ezúttal is 17 órakor kezdődik a Szabadság téren. A gyertyagyújtás utánra várják a Mikulást a Szabadság térre, majd a BogárMuzsika gyermekkoncertjét és Janovszki Csenge népdalénekes ünnepi összeállítását láthatjuk.

Programok ingyenesek! A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Részletek a plakáton, valamint az események Facebook-oldalain!