Mix 2015. 12. 18.

Shopping Center: aranyvasárnap és december 24-én is nyitva

Aranyvasárnap és december 24-én is várja a vásárlókat a komáromi Shopping Center. Vásároljon kényelmesen, nyugodtan. 

Amikor karácsony előtt millió dologra kell egyszerre gondolnunk, és rohanni kell az üzletek között, ráadásul a gyerek is a nyakunkon lóg – nos, olyankor jó, ha mindent egy helyen megtalálhatunk. Ilyen hely a komáromi SHOPPING CENTER, ahol kényelmesen, nyugodtan vásárolhatunk, sőt a gyerkőc is garantáltan elégedett lesz.

Nézzük, milyen ajándékokat tudunk vásárolni, illetve mi mindent csinálhatunk Shopping Centerben. Előbb azonban tegyük le a gyereket a harmadik emeleten található GYEREK-SAROKBA, hogy nyugodtan tudjunk vásárolni, nézelődni. Távollétünk alatt kedves hölgyek vigyáznak majd csemetéinkre, akik kijátszhatják magukat a sok játék között.

IMG_3835

Mi pedig térjünk vissza a földszintre. Itt mindjárt egy meglepetés érhet minket, ugyanis az épület egyik oldalát egy ÚJ, TETA DROGÉRIA foglalja el. A bőséges kínálattal rendelkező üzletbe most megéri betérni, ugyanis bizonyos termékekhez 30%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá. Emellett számos karácsonyi akció vár ránk, sőt, kiválthatjuk a hűség kártyát is, amelynek segítségével egész évben jutányos áron vásárolhatunk.

IMG_3820
A folyosó végén található a CLAUDIA DESIGN – ahol szebbnél szebb, stílusos lakberendezési tárgyak, illetve kisebb-nagyobb ajándékok kaphatók. Ha még szükségünk lenne egy-két apró ajándéktárgyra, akkor itt garantáltan rábukkanhatunk valamire. Vele szemben (az oldalsó bejárat mellett) található a gyermekruházatot árusító KIWI KIDS üzlet. Minőségi, nem tucatárut kínálnak. Mellette a BODY BULLDOZER helyezkedik el, ahol a kifejezetten testépítéssel, fitnesszel foglalkozók számára árusítanak vitaminokat és étrend-kiegészítőket. Ha akad a családunkban egy „fitness-guru“, bizonyára megörülne egy itt vásárolt ajándéknak.

IMG_3760

Innen kitérve az elegáns férfi-női ruházatot árusító MÓDA MICHAEL-ben találhatjuk magunkat. Ha még nem szereztük be a szilveszeteri partihoz a megfelelő koktélruhát, nézzünk szét itt is! Aztán lépjünk be a Michel melletti PARFUMÉRIA-ba. Az ápolt külső része a megfelelő, személyiséghez passzoló illat kiválasztása. Olyan világmárkák kaphatók ezen a helyen, mint a Bulgari, Dolce&Gabbana, HugoBOSS, stb. Már csak egyetlen, apró kiegészítő hiányzik a tökéletes megjelenéshez: az ékszer! A VAŠE STREBRO üzletecskében ezüstékszerek közül válogathatunk.

IMG_3824-Pano

Az első emeleten rendbe tehetjük a frizuránkat a FODRÁSZSZALONBAN, hogy az ünnepekre tökéleteses formában lehessünk. Ha ezzel megvagyunk, nézzünk szét a mellette lévő, bő kínálattal rendelkező HÁZTARTÁSI BOLTBAN is. A következő szinten, a második emeleten még egy, egész területet lefedő, óriási üzletre akadhatunk. A NEW SHOP-ban a család minden tagja tetőtől talpig felöltözhet. Az alsóneműtől kezdve a cipőig minden megtalálható, emellett lakberendessel kapcsolatos tárgyak is vásárolhatók kedvező árakon.

IMG_3843

Itt az ideje, hogy elmenjünk a gyermekünkért, aki időközben alaposan meg is éhezett. Nem volt időnk főzni, viszont gyorsan kéne valami meleg étel. Ha visszatérünk az első emeleti GYORSÉTKEZDÉ-be, bekaphatunk egy gyrost vagy egy rántott sajtot. Az ebéd után pedig kellemes környezetben megihatunk egy kávét, finom süteménnyel párosítva az „U Bociana“ (A Gólyához) nevezetű CUKRÁSZDA-ban. Egyébként ezen a szinten – az első emeleten – található a Shopping Center UTOLSÓ BÉRBEADHATÓ ÜZLETHELYISÉGE IS! Mérete 167 m2, és közvetlenül a háztartási cikkek mellett található.

IMG_3831

IMG_3829-Pano

Sikerült megvásárolni a még hiányzó ajándékokat. Mindent beszereztünk egy helyen, és ehhez nem kellett lejárni a lábunkat, nem kellett nyomulni a tömegben. Hatalmas segítség volt, hogy nem kellett magunkkal vonszolni a gyermekünket üzletről üzletre. A végén pedig egy szelet süteménnyel is kényeztettük magunkat!

A komáromi Shopping Center gondol azokra, akik kénytelenek az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást. Ezért SZOMBATON (dec.19-én) és ARANYVASÁRNAP (dec. 20-án) is nyitva tart, 14.00 óráig. Sőt! Még az utolsó pillanatban, DECEMBER 24-én is 11.30- ig gondoskodik arról, hogy mindenkinek jusson meglepetés karácsonyra.

IMG_3725