Város Dél-komárom 2018. 04. 13.

Silver Economy ingyenes kiállítás és vásár a Monostori erődben

Párizs után a világon másodikként a komáromi Monostori erődben kerül megrendezésre az ,,Ezüst gazdaság” kiállítás és vásár, 2018. április 20-21-én.

A tatabányai székhelyű Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás, RDV ETT partnereivel: a győri Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, valamint a Komáromi és a Szenc-Bazini Regionális Fejlesztési Ügynökséggel együttműködve a Silver economy – Ezüst gazdaság című projekt keretén belül kiállítást és vásárt rendez április 20-21-én a Monostori Erődben.

A rendezvényen olyan kiállítóknak biztosítanak ingyenes bemutatkozási lehetőséget, akik 50 feletti cégvezetők, vagy az idősebb korosztály számára gyártanak termékeket, esetleg szolgáltatásokat nyújtanak különböző területeken.

Lesz itt minden: 125 kiállító a legkülönfélébb területekről – például egészséges és háztáji élelmiszerek, wellness, gyógyfürdők és -kezelések, divattermékek, háztartási eszközök, számítás-és biztonságtechnika, bútorok és kertek; színes kulturális, gasztronómiai és gyermekprogramok; előadások, konferenciák, torna és divatbemutató.

A kiállítók és a látogatók számára is ingyenes esemény ideje alatt az erőd állandó kiállításai ugyancsak díjmentesen látogathatók.

Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget, éljen vele Ön is!

(kisalfold.hu)