Sport Dél-komárom 2019. 01. 22.

SportÜnnep 2019- ünnepel a dél-komáromi sportvilág

Január utolsó hétvégéjén, azaz január 26-án szombaton 18.00 órától, a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a város legjobb sportolóit, legeredményesebb egyesületeit, szakembereit köszöntik a Városi Sportcsarnokban rendezett díjátadón.

Idén is díjazzák a jó tanuló-jó sportolókat, az év junior sportolójátKomárom Város testnevelőjét, az év edzőjét, csapat és egyéni sportolóját, valamint az év csapatát. Kiosztják továbbá a Komárom Város Sportjáért díjat, illetve a közönségdíjat is.

Beigelbeck Attila a KVSE elnöke korábban úgy fogalmazott a város sportegyesületei olyan sikereket értek el közösen, amiről pár évvel ezelőtt csak álmodozni mertek.

– Az évek folyamán kiváló közösséget építettünk fel. A kilenc szakosztállyal működő, közel 1000 fős tagságot számláló egyesületünk négy magyar válogatottat tudhat soraiban. Ez közös siker, amelyért köszönet jár a város vezetőinek, a sportolóknak és sportbarátoknak egyaránt – tette hozzá az elnök.

Dr. Molnár Attila polgármester kiemelte, hogy az utóbbi időszakban több műfüves pályát is átadtak, megújult a Bozsik iskola sportpályája, a Rüdiger tónál futókört és kültéri fintess-parkot alakítottak ki, felújították a Petőfi kültéri pályáját, nemsokára pedig kezdődik a Feszty és a Kultsár sportpályájának átépítése is.

– Városunkban több mint 1000 gyermek sportol rendszeresen egyesületnél, igazolt játékosként. Azt gondolom, ez mindannyiunk közös sikere! Hajrá Komárom! – zárta gondolatait a polgármester.

Jegyvásárlás és asztalfoglalás: 2019. január 24. 20.00 óráig.
Jegyár: 2.500 Ft

Jegyek korlátozott számban vásárolhatók a Jókai mozi nyitvatartási idejében (naponta 14-21 óra).
(2900 Komárom, Táncsics Mihály u. 13., +36-20/380-8975)