Mix Dél-komárom 2020. 07. 16.

Strandok éjszakája a Brigetio Gyógyfürdőben

2020-ban immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a magyarországi fürdők a Strandok éjszakáját. A helyszínek országszerte meghosszabbított nyitvatartási idővel, programokkal, várják a fürdőzőket.

Július 25-én a magyarországi termálfürdők, gyógyfürdők, strandok és aquaparkok élő koncertekkel, gyerekfoglalkozásokkal, szaunaszeánszokkal és csúszdaversenyekkel próbálják csábítani a fürdőzés szerelmeseit . De már önmagában a sötétedés utáni strandolás, az éjszakai fürdőzés is nagy élményt fog jelenteni.

-A Strandok éjszakája rendezvénysorozatot 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel. Ezen felül szerették volna azt is megmutatni, hogy a fürdők a társasági élet színhelyei is lehetnek az ilyen rendezvények kapcsán – tudtuk meg Radics Török Tímeától, a Brigetio Gyógyfürdő ügyvezetőjétől.

Hozzátette, a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő idén is csatlakozik az országos eseményhez. Július 25-én a Strandok éjszakáján zenés éjszakai fürdőzésre várnak mindenkit. A program 20.30 órától éjfélig tart. Az éjszakai fürdőzésen a külső úszó- és élménymedencét látogathatják vendégek.

További információ honlapon és a Facebookon!