Mix Dél-komárom 2022. 02. 02.

Számos izgalmas téli programmal várja a vendégeket a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő

A létesítmény a téli időszakban is nagy szeretettel várja a látogatókat, hiszen a beltéri szolgáltatások számos lehetőséget biztosítanak. Hamarosan szaunázók napja lesz!

Radics Török Tímea, a gyógyfürdő ügyvezető igazgatója mindenekelőtt elmondta, hogy természetesen továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek biztonságára, hiszen a helységeket napközben is folyamatosan fertőtlenítik.

– A fürdő jelenleg védettségi igazolvány nélkül is látogatható, a vendégeinktől annyit kérünk, hogy a közlekedő terekben és jegyvásárláskor használjanak maszkot – emelte ki Radics Török Tímea.

A szolgálatatásokon belül számos teret fejlesztettek, így átalakult a sószoba, melyet bárki használhat, aki érvényes fürdőbelépővel rendelkezik. A szobát főként légúti és allergiás panaszok enyhítésére ajánlják, valamint az immunrendszer erősítésére is kiválóan alkalmas lehet a bent eltöltött 15-20 perces kúra.

Az ügyvezető igazgatótól megtudtuk, hogy a fürdőzés mellett a szaunázás iránt is kimagaslóan nagyok az igények, ezért számos új programponttal is bővültek a szolgáltatás.

A megszokott szaunaszeánszokon kívül februártól a keddi és a csütörtöki napokon is várják az érdeklődőket a fürdő szaunarészlegében.

– A szeánszok másabbak, mint a megszokott szaunázás, hiszen míg ez utóbbi egyfajta meditációs élményt ad, addig a szeánszok a szaunamester vezetésével zenés-szórakoztató jellegű programok – mutatott rá a Radics Török Tímea, aki hozzátette: február 6-án tartják első alkalommal a szaunázók napját, ahol vendég szaunamesterrel várják az érdeklődőket.

A jövőben is sorra kerülnek majd az éjszakai fürdőzések, melyet ebben az évben február 12-én tartanak először.

Erre a rendezvényre 20.30- tól éjfélig várják a vendégeket, ahol a medencéket és természetesen a szaunát is igénybe lehet majd venni.

További információkért kattints IDE és IDE!