Sport Dél-komárom 2020. 11. 10.

Szép eredményeket hoztak az Alexandros Muay Thai Gym versenyzői

Mindeddig zavartalanul folytak az edzések az Alexandros Muay Thai termében, ahol eddig nem jelent meg a koronavírus, igaz, a sportolók védelmében mindent megtesznek az edzésvezetők, hiszen a tréningek előtt, alatt és után is folyamatosan fertőtlenítenek – írja a komarom.hu.

A külföldi versenyeket sajnos törölték, így Grónai Sándor most nem tud versenyezni, így jelenleg a tanítványok képzésére koncentrál, akik a hazai megmérettetéseken eredményesen vették az akadályokat.

– Szeptemberben, a Szentendrén megszervezett bajnokságon, Mészáros Anna súlycsoportjában bajnoki címet, Nyári László pedig ezüstérmet szerzett. Részt vettünk továbbá a GBF (Global Boxyng Federation) bajnokságán is, ahonnan nagyszerű eredményeket hoztunk haza, hiszen Somai Norbert és Mészáros Anna is bajnok lett a súlycsoportjában. Szilágyi Erik a gyerekek kategóriájában a III. helyen végzett, Babai Krisztián a 70 kg-os súlycsoportban pedig ezüstérmet szerzett – számolt be a közelmúlt eseményeiről Grónai Sándor edző. A muay thai világbajnok hozzátette, a magyar bajnokságban is szépen szerepeltek tanítványai, hiszen Nyári László a gyerekek közt nagyszerű küzdelemmel lett bajnok, K1-ben és muay thai kategóriában egyaránt.

Az ifjú sportoló mellett a másik nagy reménység Horváth Martin, aki példaértékű szorgalmával és kimagasló tehetségével tűnik a többiek közül, viszont felkészülését derékba törte egy autóbaleset, ahol komoly sérüléseket szenvedett. Előre láthatóan jövő tavasztól már ő is részt tud venni a csapat felkészítő munkájában.