Podcast 2023. 03. 31.

Szia Podcast: Kacz Zoli hitvallása a mozgás, kenyere a helyes táplálkozás II. rész

Kacz Zoltánnal második körben is az egészséges életmód bugyrait feszegetjük. Ezúttal a táplálkozással kapcsolatos témaköröket vesézzük ki. Ahány diéta, annyi tapasztalat. A Szia Podcast újabb felvonásában ezen útvesztőben próbálunk eligazodni.

Keto, paleo, vega, vegán, időszakos böjt? Zoli túl van már mindegyiken. Miért utasítja el a magvak fogyasztását és ítéli el a teljes vegánságot? Valóban a genetika lenne a hibás az elhízásunkért, vagy a helytelen szokás az oka?

Zoli idén lesz 46 éves, ám ez abszolút nem látszik rajta sem külsőleg, sem az életvitelén. Elsőként a sportos életmódot vettük át, ezúttal pedig a különféle táplálkozási szokásokkal járó tapasztalatait osztotta meg velünk. Ahogy a sportmódoknál, úgy

a diéták mellett sem azért áll ki, vagy mond ellent, mert szponzorálná őt bárki ezért.

Egyszerűen saját bőrén tapasztalja azok működő, vagy épp ellentétes reakciót kiváltó hatásait. Hiába a rengeteg hajmeresztő tévhit, Zoli senkit sem próbál győzködni. Csupán mesél arról, ő hogy járt az egészséges táplálkozás kitapasztalásának göröngyös útjain. Mert nála láthatóan mindez működik!

Podcastjeinket megtalálod az alábbi csatornákon. Iratkozz fel! 🙂

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast