Mix Dél-komárom 2020. 02. 18.

„Szökjön ki egy fürdőbe!” akció a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben

A Magyar Fürdőszövetség 2020-ban is meghirdeti a „Szökjön ki egy fürdőbe!” elnevezésű országos programját. Ezen a napon számos fürdőbe fél áron lehet belépni.

Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hiszen plusz 24 órával ajándékoz meg minket. Négyévente egyszer kapunk ilyen lehetőséget: fordítsuk magunkra!  Az ellazulásnak számos lehetősége közül talán a leghatékonyabb a fürdőzés. A meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját adják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is hálásan fogad. Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel.

Használja ki ezt a napot és töltse egy kellemes fürdőzéssel a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben! A vendégek február 29-én 50%-os kedvezményt kapnak a fürdő+szauna belépőből, így 3.990 helyett 1.995 Ft-ért élvezhetik a gyógyvizet és lazíthatnak egy jót.

Az akciónak köszönhetően több ember számára is elérhetővé válik a testi-lelki regenerálódás, ezzel együtt a kiszakadás a felgyorsult, rohanó hétköznapokból. Talán ezzel együtt azt is megtanulhatjuk, hogy időt kell hagyni a feltöltődésre, mert aki az ellazulásban kellő gyakorlatra tesz szert, könnyebben dolgozza fel a stresszhelyzeteket, őrzi meg egyensúlyát, és így előzi meg a betegségeket.

Az ajánlat 2020. február 29-én érvényes, az 50 %-os kedvezmény kizárólag a teljes árú, felnőtt fürdő+szauna belépőjegyre (3.990 Ft) vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze (pl. komáromi belépők, céges kedvezmények stb.), pénzre nem váltható. A Komthermál Kft. fenntartja magának a jogot, hogy teltház esetén időszakosan felfüggessze az akciós jegy árusítását.

(www.komaromfurdo.hu)