PR Dél-komárom 2023. 02. 20.

Egy leheletnyi Ázsia költözött a szomszédba!

Megnyugtató kék színpompa, lágyan simogató relaxációs zene, gyógyító illatok. A LOTUS Thai Massage szalon a nyugalom szigete Dél-Komáromban. Próbáld ki te is és szüless újjá akár már 15 perc alatt!

Speciális masszázságyak, fotelek és eredeti thai földről érkezett kókuszmatrac a földön az autentikus thai masszázs kedvéért. Kedvesen mosolygó távol-keletről származó hölgyek, akiknek az ujjai egyszerre siklanak lágyan, mégis határozottan a testeden – és neked pont erre van szükséged!

Hogy ne csak a ruháid, de a stresszt is levetkőzhesd.

Hogy a tested mellett az elméd is ellazuljon, majd egy röpke ázsiai utazás után újult erővel térj vissza a mindennapokba.

Hogyan zajlik egy kezelés? 

A különbség a sima és a thai masszázs között, hogy bár mindkettő lemasszírozza letapadt izmaidat, utóbbi a problémás területeket veszi kezelésbe. Az olajos thai masszázs a fejed búbjáig megbizserget. Arcod békésen megpihen, tested gondolatban magzatpózban relaxál. A talp és a láb átmasszírozása után a hát kapja a legnagyobb törődést: a vízszintes nyolcasokat leírva például olyan érzés, akár egy forró ölelés. A felső végtagjaid ízületei a gépelős munka után kellő olajozást kapnak. Már-már belealudnál a kellemes élménybe, de ki akarod élvezni minden percét.

Végül olyan újszerű élményekkel szembesülsz, mint a fejmasszázs a szemöldökcsontot is beleértve, de a vállak megmasszírozása is új értelmezést nyer.

Visszatérve a realitásba a levezető fázisban egy ülő pozíciós szétnyújtással zárul a szeánsz. Bármeddig elviselnéd ezt a törődést, hirtelen már a két órás kúra sem tűnik egy örökkévalóságnak. S miközben búcsúzóul elszürcsölgetsz egy csésze teát, rögtön azon gondolkozol, mikor kóstolhatsz bele újra a falatnyi Thaiföldbe…

Mire számíts és mitől ne tarts?

  • Kombináld össze a preferált testrészeket bármilyen arányban: fej, nyak, váll, kezek, hát, lábak, talp, azon fertályaid kapják a kényeztetést, amelyiket te szeretnéd!
  • Nyelvi akadályok nincsenek! Mind a 8 thai masszőr megérti, ha “fáj” és bátran szólj is róla, ha úgy érzed! A kommunikációs kártya segítségével minden instrukció egyeztethető a tökéletes ellazuláshoz.
  • Egy cseppet sem fogod kellemetlenül érezni magad! Végig lenruhában, vagy törölköző alatt elhelyezkedve kapod a kellő izommegmunkálást. 

A 15 perces, népszerű, egész nap frissen tartó manager masszázstól kezdve, akár 2 órán át is élvezheted a fáradhatatlan masszőrök kezelését. 

Egy diplomás thai masszőr pontosan tudja, melyik pontot miért úgy nyomja, és miért addig nyújtja. Válaszd el a kellemetlent a fájdalom érzésétől, hogy a problémás területek megkapják, ami a gyógyuláshoz kell!

Pár másodperc múlva akár el is múlhat a fájdalom.

  • Sőt, sokszor felfedeznek olyan rejtett dolgokat, melyeket nem is tudtál.
  • Kezdőként nem egy tradicionális, cseppet sem finomkodó thai masszázzsal fogtok startolni. Válassz erősségi fokozatot, aggodalomra semmi ok!
  • Tetszőleges illóolajjal vesznek kezelésbe (aloe vera, mentol, kókusz, sensitive), s ha olajallergiád lenne, van babaolaj! Élvezd a gyógyír illatát!

Kiknek és milyen rendszerességgel ajánlott a thai masszázs?

Pontosan annyiszor látogasd a Lotus Thai Massage szalont, amennyiszer a tested igényli! A thai eljárás csupán időszakosan ellenjavallt, sokszor regeneráció során egy orvosi kezelés mellett is csodákra képes. Például egy pacemakerrel rendelkezőnek is jót tehet egy gyenge lábmasszázs. Zsibbadó könyök? Csak egy “gombnyomás”, és újra teljes értékű végtagokkal rendelkezhetsz. Nehezen megy a hajlongás, esetleg foghúzás miatt zsibbad a fél oldalad? Pár alkalom és mozgásod ismét a régi lehet. Sportolsz és jól esne egy kis izomlazítás?

Hatéves kortól akár gyerekeknek is szuperül jöhet a szakszerű bánásmód.

Anya és apa egymást váltva is beugorhatnak egy röpke fél órára, de szülő-gyermek programként is üdítő lehet. Üljetek be a csajokkal akár hárman egy talpmasszázsra! Sőt, párosan is gyakori randiprogram bármelyik kényeztetés.

Íme a háromnyelvű lotuskomarom.hu weboldal, ahol sallangmentesen és lényegre törően megkapsz minden információt. A kedved ugye meghoztuk?

  • Időpontfoglalás: +3630/088-07-44
  • Cím: 2900 Komárom, Sport utca 23.
  • Nyitvatartás: a hét minden napján 10:00 és 21:00 óra között

Nem maradt más hátra, mint időpontfoglalás előre! Szippants bele te is a thai légkörbe akár már holnap!