Város Dél-komárom 2019. 05. 30.

Több mint 500 munkalehetőség a legutóbbi állásbörzén

Húsz cég várta az álláskeresőket kedden Dél-Komáromban az Arany 17 Rendezvényközpontban, ahol állásbörzét szervezett a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal – írja a komaromhirado.hu.

Komáromon kívül Győrből, Nagyigmándból, Oroszlányból és Kisbérről is érkeztek vállalatok az Arany 17 Rendezvényközpontba szervezett állásbörzére. A 20 megjelent vállalat összesen több mint 520 munkalehetőséget kínált a munkavállalóknak, akik között többen munkalehetőséget, sokan pedig új kihívásokat kerestek.

A megjelenteket Kancz Csaba kormánymegbízott köszöntötte, aki elmondta, hogy rengeteg új munkahely létesült megyénkben az elmúlt időszakban, így a fiatalok és az idősebbek egyaránt megtalálhatják a számításaikat. Kitért arra is, hogy a kormányhivatal és a járási hivatalok minden segítséget megadnak a munkavállalóknak, és igyekszenek lehetőséget teremteni arra, hogy a munkavállalók és a munkaadók minél több fórumon találkozhassanak.

Molnárné Taár Izabella, a Komáromi Járási Hivatal vezetője kiemelte, hogy emellett számos olyan program van, amely segíti a foglalkoztatottság javítását, ilyen a foglalkoztatási paktum, amely lehetőséget biztosít különböző képzésre.

(komaromhirado.hu)