Kultúra Dél-komárom 2021. 05. 12.

Új dallal jelentkezett Mészáros Tamás

A szám címe: Egyszer majd hívlak, amely a komáromi kötődésű művész elmondása szerint azért is különbözik eddigi dalaitól, mert a megszokott pop-rocktól elszakadva ezúttal country stílusban szólal meg – írja a komarom.hu.

A többek között a Magyarock Dalszínházból ismert szerző elmondása szerint a számot az elmúlt időszak történései ihlették. A bezártság, a bizonytalanság, a tehetetlenség mindannyiunk életében nyomasztó érzéseket váltott ki. Velena István zenei ötletére Pécsváradi Zoltán írta a szöveget. A videó Witmann Balázs operatőr közreműködésével készült, melynek képi világa jól tükrözi a dal hangulatát.

A főhős egy kopár ösvényen indul el, ahol kezdetben nem találkozik senkivel, mégis keresi az útját és a lehetőségeket. A videoklip felénél aztán már zöldül a környezet és néhány szembejövővel is találkozik a vándor, végül a várost elérve megjelennek a családtagok, a barátok és visszatér a közösségi élet.

Nagyon hiányzik már a közönség jelenléte és szeretete! Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy a közös hangot megtaláljam az emberekkel, a hallhatósággal: legyen az éppen egy koncert, vagy színházi előadás. Az online térben persze van mód mozogni, de bízom benne, hogy most már belátható időn belül személyesen is találkozhatunk. Addig is dolgozunk tovább az új lemezen zárta gondolatai Mészáros Tamás.