Mix 2020. 06. 16.

Új helyen, egyedi szolgáltatásokkal várja vásárlóit az Elcont szaküzlet

Modern környezet, egyedi termékekkel kibővült kínálat és a jól megszokott, magas színvonalú szolgáltatások várják a vásárlókat az Elcont elektronikai szaküzlet új üzlethelyiségében, a komáromi Szövetkezet utcában. A költözést követően a bolt már önkiszolgáló részleggel is áll a látogatók rendelkezésére.  

Az Elcont elektronikai szaküzlet 1991-ben nyitotta meg kapuit Komáromban, az azóta eltelt időben pedig a környék egyik legmegbízhatóbb szakboltjává nőtte ki magát. Kezdetben inkább egy konkrét területre specializálódott kínálattal álltak rendelkezésre, majd fokozatosan bővítették a választékot, így ma már többek között a rendkívül kedvelt LED panelek és LED falak is megtalálhatók a boltban. A modernizáció és a bővítés jegyében pedig úgy döntött a cég, hogy új lehetőségeket kínáló, modern helyre költözik, melynek megnyitójára június 1-jén került sor: 

“Úgy éreztük, a régi hely már nem tudta teljesen kiszolgálni az igényeket, ezért szerettünk volna egy minden tekintetben korszerű helyre költözni. Az volt a célkitűzés, hogy minél bővebb választékot tudjunk kínálni. Ennek megfelelően a kínálatunk a környéken is nehezen beszerezhető Fischer termékekkel, valamint a teljes újdonságnak számító Noark termékekkel is bővült. Utóbbi termékcsaládban szinte minden megtalálható, ami egy házhoz kellhet, újdonságként pedig elektromos autókhoz tartozó töltőket is gyártanak, mindezt elfogadható árakon” – mondta el Szikonya Kristián, az Elcont szaküzlet üzletvezetője. 

Az Elcont eletronikai szaküzlet újdonságként egy önkiszolgáló részleggel is bővült, melyben a teljes választék megtalálható, valamint a sok éves tapasztalatnak köszönhetően, minőségi tanácsadással is segítik a vásárlókat: “Önkiszolgáló részlegünk célja, hogy a vásárlónak ne a pult mögül kelljen válogatnia, hanem bármelyik terméket kézbe is tudja fogni. Munkatársaink természetesen továbbra is jelen lesznek és segítenek a vásárlóknak. Amire pedig különösen büszkék vagyunk, hogy az iskolázásoknak köszönhetően munkatársaink minőségi szaktanácsadást képesek nyújtani, valamint kapcsolataink révén az egyes termékek beszerelésében is tudunk segíteni vevőinknek” – mondta végezetül Szikonya Kristián üzletvezető.  

Az Elcont elektronikai szaküzlet június 1-jétől tehát új helyen, a komáromi Szövetkezet utca 10A szám alatt várja vásárlóit, az alábbi nyitvatartással: 

Hétfő – Péntek: 07:00 – 17:00
Szombat – Vasárnap: Zárva