Turizmus Dél-komárom 2024. 02. 21.

Új kommunikációs felületet nyitott Dél-Komárom!

A Komáromi Klub Kártya letöltésével a helybeliek és a városba látogató turisták könnyedén naprakész információkat szerezhetnek a települést érintő aktualitásokról és legfrissebb hírekről!

A kártya QR-kód segítségével olvasható be egyik mobilról, a másikra, emellett persze az iOS és Android operációs rendszerű eszközökön keresztül is elérhető. Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a wallet alkalmazában futó kártya minden nap frissül, a komáromi programok és helyi hírek aikusan megjelennek a telefon képernyőjén egy push üzenet formájában.

Fülöp Gergely, a PassMachine Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója kiemelte: ez a technológia az első ilyen jellegű megoldás Magyarországon, amely segíthet a turizmus fellendítésében, és elsőként Dél-Komáromban vezetik be!

A kártya tulajdonosainak különféle kedvezményeket is tervezünk biztosítani – mondta Proczeller Tamás, a Komáromi Tourinform Iroda vezetője. Hozzátette, hogy a kártya nem csak híreket és programokat kínál, hanem a helyi turisztikai látványosságokat és városi közösségi oldalakat is megjeleníti.