Város 2014. 11. 13.

Új Mitsubishi autószalon és szerviz nyílt Komáromban

A napokban megnyitotta kapuit az új Mitsubishi autószalon és szerviz a Pozsonyi úton, a HOFFER benzinkút mellett. Mint ismeretes, Hoffer Ferenc és Hoffer Kornél már 16 éve üzemeltetnek autószalont. Először a Daewoo márkát forgalmazták, majd a Chevroletet. Idén ősszel váltottak. A váltás okairól, az új márkáról és a tervezett akciókról kérdeztük a tulajdonosokat.

Miért váltottak a Mitsubishi márka forgalmazására?

2013 decemberében meglepődve és sajnálattal fogadtuk a hírt, hogy a Chevrolet bejelentette, kivonul egész Európából. A raktárkészleten maradt személygépkocsikat értékesítettük, de új modelleket sajnos már nem tudtunk rendelni. De szeretném megnyugtatni a márka tulajdonosait, hogy a személygépkocsik szervizelését, az alkatrészek beszerzését továbbra is biztosítani tudjuk, a márkaszervizünk zavartalanul működik. Visszatérve a kérdésre, a Chevrolet márka kivonulása után felvettük a kapcsolatot a Mitsubishi forgalmazójával és tárgyalásaink sikerességét mutatja, hogy a napokban megnyitottuk új szalonunkat. A Mitsubishi összes személygépkocsiját Japánban gyártja. Szalonunkban a városi autótól egészen a terepjáróig, mindenféle típusú és felszereltségű modellt kínálunk. Az árakról elmondhatjuk, hogy vásárlóbarátok.

Milyen további szolgáltatásokkal várják vásárlóikat?

Minden új és régi Mitsubishi tulajdonosnak egy tankolókártyát adunk, mellyel a benzinkutainkon kedvezményes áron tankolhatnak. Szervizünkben minden autómárka szervizelését vállaljuk, és bármilyen típusú személygépkocsihoz beszerezzük a szükséges alkatrészeket.

Minden régi és új vásárlónkat, ügyfelünket szeretettel várjuk!

HOFFER, s.r.o., Bratislavská 1798, 945 01  Komárno
tel.: 035 7740 522, mail: hoffer@hoffer.sk, mitsubishi@hoffer.sk
www.hoffer.sk

mitsu

Szólj hozzá!