Kultúra 2024. 06. 13.

Újabb előadókkal és társszervezővel bővült Gombaszög kínálata!

Alig több mint egy hónap választ el minket a nyár legnagyobb bulijától, így nem meglepő, hogy felgyorsultak az események. Ugyan már számos Gombaszög 2024 fellépő bemutatásra került, a szervezők még mindig tartogatnak néhány meglepetést a jövendőbeli fesztiválozók számára.

Az eddig bejelentett előadók mellé a napokban számos új név iratkozott fel, melyek zöme felvidéki formáció. A rajongók legnagyobb örömére a Jóvilágvan, 6363, Phoenix RT, Kiss Zenészek, Gorlo Volka, Kingfishers, Gomoly, Cibi, Babadara és az Estendon is fellép majd a felvidéki nyár legnagyobb rendezvényén!

Időközben elindult a Gombaszög 2024 napijegyek értékesítése is, melyek július 11-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg a gombaszög.sk/jegyek oldalon.

Az előadók mellett egy új társszervezővel és szabadtéri aktivitással is bővült Gombaszög kínálata. A már eddig is gazdag programkínálatot a rimaszombati székhelyű, hazai turizmust támogató és népszerűsítő CoolTour utazási iroda csapata fogja színesíteni, akik elektromos bicóikkal érkeznek majd a fesztiválra! Amellett, hogy ezek az eszközök egész héten bérelhetőek lesznek, a CoolTour csapata vezetett túrákat is szervez majd a sportkedvelő táborozóknak , hogy a rendezvény területén túl is megismerhessék a környék rejtett ékköveit!

Ez csodás lehetőség családok számára is, hogy aktívabb szórakozássá tegyék a Gombaszögön töltött idejüket!

Az eddig bejelentett előadók és programok névsora a jövőben csak bővülni fog, így mindenképpen érdemes lecsapni a július 11-ig elővételes áron árusított napi- és hetijegyek egyikére.

A szervezők mindenkit sok szerettettel várnak a nyár legnagyobb bulijára, Gombaszögre július 16-21. között.

Gombaszög 2023 – Official Aftermovie: