Mix Dél-komárom 2021. 08. 05.

Valami Amerika! – ismét felbőgnek a motorok a Monostori erődben

Tavaly a vírushelyzet miatt elmaradt, idén azonban ismét várja a benzingőz szerelmeseit, a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál augusztus 12-e és 15-e között a Monostori erődben! A 2020-ban váltott jegyek az idei rendezvényre is érvényesek!

Már izzítják a V8-as vasakat, készülnek a fenegyerekek, hiszen alig egy hét és a benzinfaló izomkolosszusoktól az oldtimer gyönyörűségekig, több mint 1500 amerikai autó vonul majd fel Dél-Komáromban!

Emellett lesz autóbemutató, Low Rider Show és Big Foot autótaposás, gumiégető verseny, a bátrak az off road pályán is kipróbálhatják magukat és természetesen a nagy amerikai autós felvonulás sem marad el. A King Of the Fort címig pedig farönkökön, traktorgumi akadályokon és veszélyes ugratókon át vezet az út.

A padlógázon pörgetett rock and roll bulikról ezúttal a P. Mobil, a Mystery Gang, a Pedrofon, a Funk You, és a ZZ Copy gondoskodik!

Amerikai közelebb van, mint gondolnád! Írd be a következő GPS koordinátákat: 47.7497697 / 18.0979214 és irány Dél-Komárom. Ha meglátod a Duna csillámló habjait és feltűnnek a láthatáron a Monostori erőd körvonalai, akkor már csak egy ugrásra vagy attól, hogy fenékig merülj az amerikai életérzésben.