Mix 2016. 10. 18.

A 16 éves Rebekát keresi a rendőrség

A komáromi rendőrök az eltűnt, és még csak 16 éves Szabó Rebeka után nyomoznak. A nem problémás középiskolás lány titokzatos módon tűnt el. Tegnap reggel óta nincs hír felőle. A haverjai állítólag látták, amint egy ismeretlen autóba száll be.

A 16 éves Rebekát tegnap reggel édesapja vitte iskolába. A lány délután nem ment haza és a mai napig nem adott életjelet magáról.
A komáromi Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola diákja nem csak nem ment haza, de tegnap már az iskolából is hiányzott. Az édesapja, akivel Rebeka a szülei válása után él azt mondja, hogy Rebeka eltűnését nem előzte meg semmilyen veszekedés vagy nézeteltérés.
Szabó Rebeka 160 cm magas, vékony testalkatú. Hosszú egyenes haja jelenleg vörösre van befestve. A lábán kék tornacipő volt, eltűnésekor fekete macskanadrágot és egy derékig érő kék dzsekit viselt. Hétfőn reggel állítólag látták, amint beszállt egy személyautóba. Rebeka édesapja mindenki segítségét kéri a lánya felkutatásában. Fél, nehogy valami baja essen a lányának. A lány mobiltelefonjai, melyek nála voltak ugyanis ki vannak kapcsolva.