Mix 2020. 02. 29.

2020-ban még izgalmasabb lesz a VIP-élmény a SOUNDon

Az idei Balaton Sound nagy újítása volt a VIP szolgáltatások fejlesztése egy új koncepció mentén, mely szerint 4, tematikus VIP zónát alakítottak ki. A Lakatos Márk designer által megálmodott helyszíneket jövőre még átgondoltabb dizájnnal és szolgáltatásokkal fejlesztik kiterjedtebb élménnyé. SOUND2020 július 8-tól 12-ig, Zamárdiban.

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imidzzsel született újjá a „fő” VIP helyszín egy extravagáns, vintage cirkuszi miliőben, 2019-ben. Új helyszín volt a fő VIPpel egy felüljáróval összekötött, 1000 m2-es, ibizai beachclub hangulatú VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos napágyakkal, koktélbárral. Exkluzív VIP helyszínt kapott a Sound legnagyobb fedett helyszíne, a Dreher Aréna, ahonnan szemmagasságból lehetett élvezni egy különleges artista showt, a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow pedig egy egzotikus dzsungel design-nal berendezett, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval díszített VIP területtel bővült.
„A vártnál is nagyobb volt a sikere az új VIP koncepciónknak, amit az is bizonyít, hogy a helyszínen a látogatók sorra vették az upgrade, azaz kiegészítő jegyet, hogy bejussanak ezekre a helyekre” – mesélte Fülöp Zoltán, a SOUND főszervezője.
“2020-ban pedig ezt a sikert még átgondoltabb dizájnnal fejlesztjük kiterjedtebb élménnyé” – meséli Lakatos Márk, a SOUND VIP designere, aki többek között elmondta, hogy a vízparton levő beachclub tavalyhoz képest még extrább vonalat kap, a Nagyszínpad előtti “fő” VIP pedig a vintage cirkusz imidzs mellett kiegészül monte-carlói kaszinó hangulattal. “Lesz showműsor, glamour revü, Las Vegas-i őrült kaszinó hangulat, francia hatásokkal” – avat be a részletekbe Márk. Az Elrow helyszín pedig még zöldebb, “dzsungelesebb” lesz, ahol vízesést is találhatunk majd. Új látványelem a fesztivál ideje alatt a SOUND különböző területein felbukkanó divat show, egy mozgó installáció, ami minden nap máshol parkol le, naponta más tervező munkáit bemutatva.
Lobenwein Norbert, a SOUND másik alapítója emlékeztetett: „Az idei SOUND igazán erős nevekkel jelentkezett nemrég: Európa legmenőbb vízparti fesztiválján fellép majd – mások mellett – Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo, Robin Schulz, Don Diablo, Jonas Blue, Salvatore Ganacci vagy Deborah De Luca.”

Bővebb információ itt: www.balatonsound.hu