Kultúra 2022. 08. 19.

A Bagossy Brothers és a Tankcsapda koncertje búcsúztatja a nyarat Martoson!

Fergeteges buli vár mindenkire a naptári nyár utolsó napján Martoson. Augusztus 31-én a magyar könnyűzene három kedvelt előadója és egy DJ érkezik erre a kis településre, hogy közösen, önfeledten szórakozva és szórakoztatva búcsúztassák a nyarat.

A magyar könnyűzene legnépszerűbb előadóival várja a bulizni vágyókat az augusztus 31-én, szerdán megrendezésre kerülő Nyárbúcsúztató 2022, mely a Martosi Rendezvényligeten kap helyet.

Elsőként a latin pop elsőszámú magyarországi képviselője, Herceg érkezik a martosi színpadra 18 órától. A Voice-ból megismert fiatal énekes és dalszerző egyedi stílusának köszönhetően valósággal megújította a reggaeton műfaját. Herceg nem csak magyarul, de spanyolul is énekel, eddig megjelent zeneszámai pedig az országos toplistákra is felkerültek már. Az elmúlt években olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Curtis, Essemm, vagy Kis Grófo.

Ezt követően az Erdélyből származó Bagossy Brothers Company fokozza majd a jó hangulatot 19:30-tól. Az 5 tagú zenekar népszerűsége az elmúlt években valósággal az egekig nőtt. Manapság pedig már nem csupán Erdély vagy Magyarország, de túlzás nélkül állítható, hogy az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb koncertzenekara lett. 2019-ben Az év akusztikus koncertje díjat, 2020-ban pedig Az év zenekara díjat is elnyerték a Petőfi Zenei Díjon.

Ha pedig mindez nem lenne még elég, este 10-től a Tankcsapda veszi birtokba a színpadot egy energiával teli zúzásra. Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockzenekarának története hosszú évtizedekre nyúlik vissza, az azóta eltelt több mint 30 év alatt összesen 15 stúdióalbum fűződik nevükhöz, melyek közül számos album aranylemez, Mindenki vár valamit című albumuk pedig platinalemez lett. Népszerűségük a mai napig töretlen. Ennek köszönhetően, zenéjüket talán senkinek sem kell bemutatni, egyedülálló hangzásvilágukkal és tartalmas dalszövegeikkel újabb és újabb generációkat tesznek rajongóikká.

A nyárbúcsúztató záróakkordjaként pedig a környékünkön is népszerű DJ Bóli érkezik a keverőpult mögé, hogy aztán kifulladásig tartsa a táncparketten a szórakozókat.  

Elővételes jegyek megvásárolhatók EZEN a linken.  

Program:

16:00 – Kapunyitás

18:00 – Herceg

19:30 – Bagossy Brothers Company

22:00 – Tankcsapda

Rezidens – Dj.Bóli

Időpont és helyszín:

augusztus 31., Rendezvényliget, Martos

Jegyárak:

Elővételben: 19€

Helyszínen: 22€

ZŤP: 50% kedvezmény

Gyerekek 12 éves korig: ingyenes