Mix Dél-komárom 2018. 05. 18.

A Brigetio Gyógyfürdő átadta az autót a nyereményjáték győztesének

2018. május 10-én a Brigetio Gyógyfürdő munkatársai kisorsolták a Csobbanjon, töltsön, nyerjen! nyereményjátékuk nyertesét. Levente, komáromi lakos egy tűzpiros Suzuki Celerio személygépkocsival gazdagodott.

Az egész család visszajáró vendége a fürdőnek, így a játékban több szelvénnyel is részt vettek, volt olyan is, amit figyelmetlenségből kidobtak. Így a nyertes boldogsága mellé némi izgalom is párosult, hiszen kérdéses volt, hogy megtalálja-e a nyertes szelvényhez tartozó blokkot és az ellenőrző szelvényt, mivel ezek hiányában az autót nem adhatták át.

A szerencse azonban sokszorosan a család mellé szegődött, hiszen nem Levente volt az első, akit kisorsoltunk. Az első kihúzott nyertes hiányosan töltötte ki a szelvényt, így az ő szelvénye érvénytelen volt, ekkor – a szabályzat értelmében – a pótnyertesek kerülnek sorra, melyek sorában Levente volt az első. A szükséges blokkot és ellenőrző szelvényt is megtalálták, így már nem volt akadálya, hogy május 18-án átadásra is kerüljön nyereménye.

A boldog nyertes családja körében érkezett az átadóra, ahol elmondták, hogy külön öröm számukra, hogy hosszú hétvége következik, így lesz alkalmuk összeszokni a nyereménnyel.

(Komáromi Gyógyfürdő Facebook oldal)