Mix 2021. 01. 07.

A családi webáruház 100 családot ajándékozott meg karácsony alkalmából

Örömöt ajándékozni a lehető legnagyobb boldogság, az Inlea.sk családi webáruház pedig a lehető legtöbbet igyekezett ebből adni. Az idei évben ugyanis úgy döntöttek, karácsony alkalmából jótékonysági akciót hirdetnek és meglepik a rászoruló családokat. A „Titkos Jézuska“ kampány keretében a nyilvánosság segítségével összesen 100 ajándékot küldött szlovákiai és magyarországi családoknak az Inlea.sk.

„Adj egy tippet karácsonyra, mi pedig adjuk hozzá az ajándékokat!“ Ezzel a felkiáltással indította el jótékonysági akcióját a komáromi Inlea.sk, amivel a nyilvánosságnak nem csupán a figyelmét keltette fel, de a szívét is elrabolta. A jótékony embereknek ezzel ugyanis lehetőségük nyílt arra, hogy olyan családokat javasoljanak a webáruház számára, akik az idén nem engedhetik meg a drága ajándékok vásárlását.  Az űrlap kitöltésével a megfelelő ajándékot is ki lehetett választani, majd jöhetett az igazi karácsonyi csoda. Az Inlea csapata, élén a tulajdonossal, Horváth Júliusszal végigolvasta azon családok történetét, akiknek már rég nem volt részük gazdag Jézuskában. A Szlovákiában és Magyarországon egyaránt tevékenykedő webáruház munkatársai közösen aztán úgy döntöttek, 50 szlovákiai, valamint 50 magyarországi családot ajándékoznak meg karácsony alkalmából.

„Nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk évről évre sok család karácsonyát teszi különlegessé. Azonban nem minden család engedhet meg magának ajándékokat, ezen pedig idén szerettünk volna kicsit változtatni. Olyan jó emberek jelentkezését vártuk, akiknek tudomásuk van nehéz helyzetben élő családokról és hajlandók elmesélni a történetüket. Az ő önzetlen segítségükkel összesen 100 családnak tudtuk szebbé tenni a karácsonyát. Ezúton szeretném megköszönni a nyilvánosság segítségét, nélkülük ez a jótékonysági akció nem jöhetett volna létre. Köszönjük, hogy segítettek nekünk segíteni“ – mondott köszönetet Horváth Július.

A gyerekek így iskolai tanszereknek, gyerek konyhának vagy műhelynek, focikapunak, hintalónak, bob szánkónak, vagy gyerek rajztáblának örülhettek. Miután ez az akció rendkívül közel áll a tulajdonos szívéhez, néhány családot személyesen ő maga látogatott meg és adta át nekik az ajándékot.

Az Inlea.sk jótékonysági akciója mintapéldája nem csupán annak, hogy lehet segíteni akár a nehéz időkben is, de annak is, az emberek hogy fognak össze egy nemes célért és varázsolják szebbé a szomszéd, közeli családtag, vagy egy nehéz sorsú család karácsonyát. A családi webáruház a jövőben is megőrzi jószívét, hogy ezentúl is örömöt és boldogságot tudjon hozni a családokba.