Mix 2020. 12. 10.

Ajándékokat osztogat karácsony alkalmából egy komáromi cég. Adj egy tippet, ők adják az ajándékot!

A „jobb adni, mint kapni” közmondás hatványozottan igaz a komáromi székhelyű Inlea.sk családi webáruházra, akiknek eltökélt céljuk, hogy karácsony alkalmából meglepjék a rászoruló családokat és egy kis extra örömöt csempésszenek be a karácsonyfa alá. Ráadásul bárki csatlakozhat a jótékonysági akcióhoz, hiszen nem kell mást tenni, csupán javasolni egy családot, az Inlea pedig megajándékozza őket karácsony alkalmából. 

Minden gyermek megérdemli az ajándékokat a karácsonyfa alatt. Sajnos azonban nem minden háztartás engedheti meg magának az ajándékok vásárlását. Az Inlea.sk családi webáruház küldetése, hogy egy kis plusz örömöt hozzon a családok mindennapjaiba, ezért az idei évben azokat a gyermekeket szeretnék megajándékozni, akik már rég nem élhették át a karácsony varázsát. A jótékony cselekedet megvalósítása érdekében a webáruház üzemeltetői a nyilvánosság segítségét is kérik. Weboldalukon kialakított felületükön keresztül keresik azokat a nehézsorsú családokat, akiket megajándékoznának karácsony alkalmából. Az anonim vagy ismert „Jézuskák” feladata nagyon egyszerű és nemes. Elég kitölteni egy űrlapot, ahol bemutatják a javasolt családot, a többiről pedig az Inlea csapata gondoskodik.

Titkos Jézuska ilyenformán tényleg bárkiből lehet, hiszen jótékonysági akció lévén az ajándékok vásárlását és kézbesítését az Inlea.sk végzi. A folyamat egyszerűsítésének érdekében elérhető egy online ajándékozási űrlap, ahol ki kell tölteni pár személyes adatot, valamint a javasolt családdal kapcsolatos alap adatokat. A család nevezéséhez egy rövid indoklást is kell írnunk, amiben összefoglaljuk, miért az általunk kiválasztott család érdemli meg leginkább az ajándékokat. Miután a webáruház elsősorban a családokra és főleg a kisgyermekekre koncentrál, számos játék közül választhatunk. Az ajándékok között fiúknak és lányoknak szóló tanszereket, gyerek konyhát, gyerek műhelyt, focikaput, hintalovat, bob szánkót és gyerek rajztáblát is találhatunk. A beérkezett javaslatokat a határidő letelte után összegyűjtik és ezek közül a nevezések közül kerülnek majd ki azok a családok, akiket végül megajándékoznak az Inlea munkatársai.

A jótékonysági akcióra december 16-áig lehet javasolni családokat annak érdekében, hogy még időben el tudjanak jutni mindenhova az ajándékok. Az esemény Szlovákia és Magyarország egész területén is zajlik, így mindkét országból szabadon lehet nevezni rászoruló családokat. Az egyszerűség kedvéért azonban kérjük, hogyha szlovákiai családot szeretne nominálni, azt az Inlea.sk weboldalon tegye meg, míg magyarországi család esetében látogasson el az Inlea.hu weboldalra.

Legyen Ön is részese a karácsonyi csodának és segítsen az Inlea webáruháznak megtalálni azokat a rászoruló családokat, akiknek együttes erővel szebbé tehetik a karácsonyát.