Kultúra 2019. 02. 18.

A héten pótolják a betegség miatt elhalasztott Ahogy esik, úgy puffan-t

A januárban betegség miatt elmaradt előadás pótlásaként február 22-én, pénteken, 19 órakor szeretettel vár mindenkit a RÉV – A Magyar Kultúra Házában az Ahogy esik, úgy puffan improvizációs csapata, hogy bő két órán keresztül mindenki felhőtlenül szórakozhasson a helyben rögtönzött feladványokon. Az est házigazdája, a feladatok kiagyalója Majorfalvi Bálint, a Komáromi Jókai Színház művésze.

Játékosként lépnek színpadra: Nagy László, a Jókai Színház ügyelője, valamint Olasz István, a Jókai Színház színésze, mint a csapat alappillérei. Téglás Márton, aki szabadúszó színművészként már két alkalommal szerepelt a csapattal (Brünnben, illetve Dunaszerdahelyen). Hostomský Fanni, aki a Pozsonyi Színművészeti Egyetem hallgatójaként először lép színpadra a csapattal, valamint Tóth Roland, aki a Jóban rosszban című televíziós sorozat Bodolai Bandijaként vált ismertté, s utoljára hét évvel ezelőtt lépett fel az Ahogy esik úgy puffannal.

A belépőjegy ára: 7 €

Videó Tóth Roland és Olasz István szereplésével egy 2012-ben készített derűs jelenet az Ahogy esik, úgy puffan műsorában

Az esemény a Facebook-on is megtalálható

(Ahogy esik, úgy puffan csapata)