Turizmus Dél-komárom 2023. 07. 20.

A HÉTVÉGÉN! strandnap a WF-en

Nincs olyan hétvége, hogy Dél-Komáromban ne lenne valamilyen családi program. A nagysikerű Food Truck Show és Piknik, az Év Fagylaltja verseny, a Petőfi Művelődési Házban tartott Petőfi Nyár, vagy épp a Monostori erődben rendezett Nyári zsongás után, most a WF készül családi programmal.

A város határában, a Puskaporosi út 24. alatt található szabadidőpark július 22-én, szombaton egész napos vízi tornával, aqua zumbával várja vendégeit, de lesz csúszdaverseny, számos játékos medence-vetélkedő, a gyerekek pedig kipróbálhatják az Air Track szőnyeget is. A rendezvényre kilátogat a KomGasztro csapata is, így Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás, a műsor házigazdája, a Tourinform iroda vezetője ezúttal is komáromi Jókai palacsintát kínálnak majd a vendégeknek!



A WF Szabadidőparkban óriási zöldövezetben, a természet szívében, színes szolgáltatásokkal várják a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyókat!

A festői környezetben elhelyezkedő horgász tó, a kemping, a bérelhető faházak mind-mind a vendégek kényelmét szolgálják.

A nyári hónapokban remek szórakozást nyújtanak modern, feszített víztükrű medencék, így a sportmedence, a 36 méteres óriáscsúszda, vagy épp a gyermekmedence és a vizes játszótér.

…és akinek mindez nem lenne elég, az a sportpályákon kosárlabdázhat, röplabdázhat, tengózhat, pingpongozhat, focizhat és tekézhet is akár.

Amennyiben ennyi mozgás, és program után megéheznénk, úgy érdemes betérni a 150 fős, hangulatos Park Étterembe és a Tó teraszra.