Mix Dél-komárom 2022. 05. 09.

Indul a horgászszezon Dél-Komáromban!

Május 14-én szombaton reggel 7 órától várja a pecásokat a WF Szabadidőpark. A program 14 óráig tart.

Varga Rita ügyvezető-helyettestől megtudtuk, az Aranyhal Horgászverseny immár hagyománnyá vált a létesítmény szezonális programkínálatában. A horgászok körében különösen kedvelt szabadidős eseményről van szó.

A verseny elnevezésének alapja, hogy valóban telepítenek aranyhalakat is a tóba, melyek kifogásáért külön-díj, egy háromalkalmas horgászbérlet jár, ugyanakkor persze a sikeres fogás zömét a ponty és kárász teszi majd ki.

A versenyre érvényes engedéllyel, állami horgászjeggyel bárki nevezhet. A díjak korcsoportonként, ifjúsági és felnőtt kategóriákban kerülnek odaítélésre. A nevezési díj 3600 Ft, mely egy adag ételt és az üdvözlőital árát is tartalmazza.

-A tavalyi évben sokat telepítettünk, így a korábbi versenyeken is szép fogások voltak. Az első helyezett például közel 70 kiló halat horgászott ki a tóból – tette hozzá az ügyvezető-helyettes.

A WF-en idén kétszer lesz majd különleges hangulatú éjszakai horgászat, az egyiket július végén, a másikat pedig augusztus közepén rendezik. A pontos időpontokról a park honlapján, és közösségi oldalán nyújtanak tájékoztatást.