Mix 2023. 06. 07.

A komáromi Magyar Roland mindent vitt az RTL Klub Tippelj és vidd el! játékában

Az észak-komáromi Magyar Roland elvitte a finálé játék nyereményeit – egy kanapét, egy tévét és egy elektromos kandallót az RTL Klub Tippelj és vidd el! című, június 5-i adásában.

A tippelős nyereményjáték végtelenül egyszerű alapokon nyugszik: bizonyos játékszabályok mentén meg kell tippelni az adott tárgyak összegét. Nos, Roland olyan jól tippelt, hogy az összes nyereményjátékot hazahozhatta komáromi lakásába!

Rolit egyébként már ismerhetjük a Mestercukrász című, szintén RTL Klubos műsorból. Ugyanis hobbija a sütés-főzés. Már akkor sokan megkedvelték kedves, humoros egyénisége miatt – valószínűleg ezért is került be olyan gyorsan a nemrég indult új vetélkedőbe. Ide is jelentkeznie kellett, majd túl kellett jutnia a válogatókon, végül pedig be kellett az adott adás fináléjába. Végül már csak a megérzéseire kellett hallgatnia. A műsorra az egyik legkedvesebb ismerőse, egyben volt kolléganője, Gyöngyi kísérte el.

Ebben a videóban látható, hogyan nyeri meg Roli mindhárom tárgyat.

 • Mindig ilyen jók a megérzéseid? – kérdeztük Rolit a műsor után.
  Általában igen. Az is egyfajta sugallat volt, hogy jelentkezzek a játékra. Ezek szerint jól tettem, hogy most is hallgattam rá.
 • A cukrászos műsor segíthetett abban, hogy ismét az RTL Klub képernyőjén találtad magad?
  Azt hiszem, inkább az egyéniségem passzolt a műsorhoz, illetve, hogy nagyon sok ember megkedvelt és felfigyelt rám a Mestercukrász óta. Rengeteg szeretetet, gratulációt kapok a mai napig.  Ahogy a Mestercukrászban is, itt is az volt a célom, hogy próbáljam szórakoztatni az embereket. Számomra öröm, ha vidámságot és mosolyt csalhatok az emberek arcára, pláne a mai időkben.
 • Már sikerült hazaszállítanod a nyereménytárgyakat?
  A forgatás után pár nappal egy nagyobb autóval sikerült elhozni az RTL székházából a nyereményeket. Igazából ott lepődtem meg a legjobban, hogy a TV stúdióban, meszebbről is nagyon nagy volt, na de közelebbről, hihetetlenül óriási. Nagyön örülök neki, és annak is, hogy belevágtam, hogy volt merszem jelentkezni.

  Vallom azt, hogy merjünk nagyot álmodni, merjünk tenni is azért, amit szeretnénk. Hisz, miért ne próbáljuk meg? Ahogy a Mestercukrászban, itt is mertem hinni a csodákban, hinni, hogy nekem is sikerülhet. Meg kell keresnünk saját magunk belső csodáját és menni, vinni, görgetni előre, hisz, ha teljesül, az egy leírhatatlanul fantasztikus érzés – tette végezetül hozzá.

És, valóban, erre csak annyit tudunk mondani: aki mer, az nyer, és szeretettel gratulálunk Magyar Rolandnak.

A nyereménytárgyakat galériánkban tekintheti meg (a fotók szerzője az RTL Klub):  

 

Dráfi Anikó