Kultúra Dél-komárom 2019. 04. 26.

A Komáromi Napok után jön az ErődFeszt!

A Monostori erőd az idei szezonját háromnapos zenei fesztivállal kezdi április 29-én, mely hagyományteremtő nyitó eseménye is lesz az ErődFesztnek. Az ErődFeszt Open_Up Vol.1. mind a fiatalok, mind pedig az idősebb korosztályt Közép-Kelet Európa legnagyobb erődrendszerébe próbálja csábítani.

A három nap alatt olyan előadók fordulnak meg az erőd színpadán, mint a 30 éves Tankcsapda, akikre idén, először a Monostori erődben lehet majd csápolni. Zenél még többek között a 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformáció, a Halott Pénz, a méltán népszerű műsorvezető, rapper, dalszövegíró, Majka, illetve a csodálatos hangú, magával ragadó Rúzsa Magdolna. A koncerteket követően a lemezjátszók mögött DJ. BÓLI.

Ha még nem jártál a Monostori erődben, akkor az ErődFeszt Open:Up egy olyan lehetőség, amikor egyszerre kulturálódhatsz és szórakozhatsz. Ne feledd, a fesztivál szezon itt kezdődik!

2019.04.29.
Tankcsapda

2019.04.30.
DENIZ
Halott Pénz
Majka
DJ. BÓLI Szuperbulija

2019.05.01.
Viktor Király és Linda Kiraly
Rúzsa Magdolna
Elektron Band

KOMÁROMIAK FIGYELEM!

Az észak- és dél-komáromi lakosok, lakcímkártya felmutatásával kedvezményes jegyre jogosultak, amit csak és kizárólag személyesen a komáromi Jókai moziban és a Monostori erődben vásárolhatnak meg.