Mix 2024. 04. 18.

A Laser Arena visszatér és feljebb kapcsolja az élményfaktort

A komáromi Laser Aréna népszerű szórakozóhelynek számított a kicsik és nagyok körében egyaránt, melyet a helyiek mellett számos külföldi “lézerharcos” is rendszeresen látogatott. 2023-ban az arénát bezárták, azonban a tulajdonosok az idei évre egy igazán látványos visszatérést terveznek, mely során nem csupán újranyitják, hanem eggyel magasabb szintre emelik a helyszín nyújtotta élményt! A Laser Aréna, valamint az LA Platinum Club fúziója – a komáromi Shopping Center harmadik emeletén – 650 négyzetméteren kínál szédületes programokat az adrenalinra éhező vendégek számára.

A Laser Aréna áprilisban vadiúj formát öltött. A termek modernizálásán túl, a komplexum portfólióját is kibővítették. „Korábban kimondottan a kisgyermekes családokra, a fiatalokra és a céges, csapatépítő rendezvényekre helyeztük a hangsúlyt, most pedig ezt szeretnénk kibővíteni a klubozni vágyó középkorúak bevonásával.” – magyarázzák a tulajdonosok. Így a lasergame és a biliárd mellé csatlakozott az LA Platinum Club, amely pénteken és szombaton biztosít kései szórakozást a vendégei számára. Mindezek mellett egy – a hétfői és keddi nap kivételével 13:00-tól nyitva tartó – kávézó is a kínálat részét képezi.

Éjszakák az LA Platinum Clubban

Az LA Platinum Club és a kávézó kivitelezését a korábban Amerikában dídzséskedő Fekete Tamás vállalta magára, aki a tengerentúlról hozott ihletet használta fel a helyszín megalkotásához. „Veronikával közösen sikerült egy modern, nemdohányzó komplexumot létrehoznunk, az első ilyen jellegű éjszakai, szórakozó klubot Komáromban. Nagy hangsúlyt fektettünk a látványra, melyet modern és kényelmes ülésekkel, VIP zónával, világító elemekkel, valamint LED tévékkel egészítettünk ki, hogy a különféle sportközvetítések és az éjszakai szórakozás közepette lejátszott videoklipek tökéletes élményt nyújtsanak. Természetesen van egy táncterünk és egy színpadunk is, ahol a DJ-k és a különböző előadók, színészek, humoristák lépnek majd fel.” – meséli a klubhelyiséget tervező Tamás. 

Az LA Platinum Club minőségi hangtechnikájának köszönhetően a tánc és a zene szerelmesei egy kellemes diszkóélménnyel gazdagodhatnak.

Nem is kérdés, hogy a modernizált bárpult, a kényelmes ülőalkalmatosságok és a gondosan válogatott ital- és koktélválaszték szenzációs légkört teremt a helyszínen. Az itallap a legigényesebb vendégek körében sem okoz majd csalódást. A bárban szezonális alkoholmentes limonádékat, alkoholos és alkoholmentes koktélokat kínálunk. Csapolunk Plzeň sört, proseccot, valamint a népszerű Trieszte kávé sem maradhat el, ami már a korábbi években is szerepelt az ittalapon,” – részletezik az ajánlatot a klub tulajdonosai. Desszerttel, különféle harapnivalókkal és kisebb szendvicsekkel kínálják a vendégeket, akik biztosan nem maradnak majd éhesek a fárasztó lézerharcot vagy épp az eltáncolt éjszakát követően.

Laser Arena feljebb kapcsolja az élményfaktort

A helyiségek új látványvilága egészen a játékosok öltözőjéig elér: minden mellényt igényesen felújítottak, a jövőben pedig új játékmódok és izgalmas zenék várják majd a harcosokat. Az online foglalási rendszeren keresztül akár 12 fős csapat számára is foglalhatunk lézerharcot, melynek teljes körű kiélvezéséhez érdemes legalább 2-3 kört lejátszani. A Laser Arénával kapcsolatos részletes információkat megtaláljátok a www.laserarenakomarno.sk weboldalon. Vajon Nektek is sikerül felkerülnötök a topjátékosok listájára?

A Laser Aréna és az LA Platinum Club hétfőn, illetve kedden zárva tart, hétvégén viszont egészen késő estig várja a vendégeket. Hétköznap 13:00-tól állnak a kávéfogyasztók, a lézerjátékosok és a sportrajongók rendelkezésére.  A komplexum akár 100 fő befogadására is alkalmas, így ideális helyszínként szolgálhat születésnapi ünnepségek, illetve céges bulik lebonyolításához. Időpontot az info@laserarenakomarno.sk email címen vagy a +421911555240 telefonszámon foglalhattok.