Mix 2018. 11. 20.

Városunk is várja a lézerharcosokat! Megnyitotta kapuit a komáromi Laser Arena!

Komáromot is meghódítja az elmúlt évek egyre nagyobb népszerűségnek örvendő játéka, a lézerharc. A régiós szinten is egyedülálló Laser Arena november közepétől várja a családokat, baráti társaságokat a Komárno Shopping Center 3.emeletén egy különleges szórakozási lehetőséggel.

A városunkba is berobbanó lézerharc játékosai különböző játékmódokban próbálhatják ki rátermettségüket, akár csapatokat alkotva, vagy önmagukért küzdve. Az aréna egyik különlegességében, az úgynevezett Chuck Norris játékmódban ráadásul egy kiválasztott nézhet szembe a többiekkel.  

A sportolási lehetőségnek sem utolsó lézerharc egyszerre hordozza magában az izgalmat, a taktikázást és az egyediséget. A rafinált és a kevésbé ügyes megmozdulásoknak köszönhetően pedig garantált a nevetés és a szórakozás az egyes menetek során. A játék ráadásul az elért eredményekhez kapcsolódva ossza ki a játékosokra leginkább passzoló jelzőket, így az ügyesebbek a véres bestia becenévvel, míg a kevésbé eredményesek a lajhár megnevezéssel “büszkélkedhetnek”.  

A fokozott játékélmény érdekében azonban további különlegességek is várják az arénába lépőket. Az ilyen specialitások között kap helyet a mindent látó “Aréna rossz szeme”, akinek elpusztítása után további pontokat kaphatunk. Az extra adrenalin rajongói pedig bátran kérjék az “Elveszve a ködben” módot, mely során a füstgép igazi hátborzongató közeget teremt az arénában.

A 15 perces játékmenetek egy modern stílusú pályán kapnak helyet, a hangulatot pedig a jól ismert dallamok fokozzák még tovább. Ezek között találjuk a Star Wars, a Mortal Kombat és a Transformers legismertebb zenéit, vagy a 90-es évek hangulatát élhetjük újra, melyek több generációnak is nosztalgikus perceket okozhatnak.

A játékosok az egyes menetek között a futurisztikus kialakítású kávézóban gyűjthetnek erőt, beszélhetik át a történteket, vagy tanulmányozhatják az elmúlt negyed óra eredményét.

A mesterlövészek a játékmódok mellett a környezetet, a zenét és a becenevüket is saját maguk választhatják ki, aminek köszönhetően minden egyes alkalommal teljesen egyedi és változatos élményben lehet részük.

További pihenési és szórakozási lehetőségként az aréna mellett található game room-ot is elfoglalhatják a játékosok, ahol PlayStation, csocsóasztal, darts és air hockey pálya egyaránt várja őket.

Bérelhető és a könnyen átalakítható térnek köszönhetően baráti körök gyakori találkozóhelyévé válhat a komáromi Laser Arena. Emellett tökéletes helyszín lehet csapatépítő tréningek, kóstolók, születésnapok vagy akár iskolai akciók megrendezésére is.

További részletekért érdemes ellátogatni a Laser Arena honlapjára, vagy Facebook oldalára. A foglalás pedig ERRE a linkre kattintva érhető el.