Régió 2021. 12. 02.

A magas bér önmagában nem elég: Különleges juttatások is segítik a munkavállalókat

Munkakeresésnél az első helyen továbbra is a kiemelkedő bérezés áll. A munkaerőpiacon talán éppen ezért vált egyre uralkodóbbá az a jelenség, hogy a cégek gyakran egymást túllicitálva próbálják meg elhappolni a munkavállalókat. De szerencsére akadnak még olyan cégek, akik az emberközeli szemléletnek köszönhetően a versenyképes fizetés mellett nem feledkeznek meg a különleges juttatásokról és a stabilitásról sem.

A koronavírus-járvány a munkaerőpiacot is jelentősen megváltoztatta. A világjárvány következtében bevezetett korlátozások Szlovákiában is megtizedelték a külföldről beáramló munkavállalókat. Így mára már hatalmas lett a kereslet a munkaerőre – tudtuk meg a nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező, komáromi tulajdonoskörrel rendelkező Wellwork munkaerő-kölcsönzéssel, közvetítéssel és lízingeléssel foglalkozó cég munkatársaitól, akik 2015-ös indulásuk óta egy megbízható és közkedvelt cég hírnevét építették ki maguknak. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy kezeik közül rendszerint kizárólag minőségi munka kerül ki, alkalmazottaik is elsőosztályú munkakörülmények között dolgozhatnak.

„Munkánk nem zárul le a toborzással. A munkaruházat és a védőfelszerelés mellett a munkába járást is biztosítjuk, sőt, mivel számos apartmannal és panzióval állunk kapcsolatban, a szállást is be tudjuk biztosítani. Mindezekért ráadásul a munkavállaló egy centet sem fizet, minden költséget átvállalunk. Emellett előleg felvételére is van lehetőség“ – mondta el a Wellwork ügyvezető igazgatója, Jankó Imre.    

A Szlovákiában és Magyarországon összesen közel 400 munkavállalóval együttműködő Wellwork elsősorban a technikai és műszaki ágazatban (hegesztő, lakatos, CNC gépkezelő), a szakképzést nem igénylő munkapozíciókban (operátorok, minőségellenőrzés, összeszerelés) és a logisztikában (targoncavezető, pickerek, kézi rakodók) mozog otthonosan, de egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek immár a szálloda- és vendéglátóiparra is. Miután pedig alapvetően hosszútávú együttműködésre törekednek, munkavállalóik kezét azt követően sem engedik el, hogy azok teljesítik a munkát, vagy megszűnik munkapozíciójuk, hiszen újabb pozíciókat és munkalehetőségeket tudnak számukra kínálni.

Bár a legtöbben már konkrét munkaajánlatra jelentkeznek, a Wellwork munkatársai azoknak is örömmel nyújtanak segítséget, akik határozott elképzelések nélkül érkeznek irodájukba. „Felmérjük a jelentkező képességeit, megismerkedünk tapasztalataival és elvárásaival. Miután viszont elég széles spektrumot fedünk le a munkalehetőségek tengerében, magabiztosan állíthatom, hogy a legtöbbek számára tudunk megfelelő megoldást kínálni“ – zárta Jankó Imre.

Ha épp munkát keres és a versenyképes bérezés mellett az egyedi juttatások és az emberközeli hozzállás is kiemelkedően fontos az Ön számára, bátran keresse fel a Wellwork munkaerő-kölcsönzéssel, közvetítéssel és lízingeléssel foglalkozó cég munkatársait a +421 940 620 222–es telefonszámon, vagy írjon a partner@wellwork.sk e-mail címre.