Mix 2023. 06. 13.

A megújult Coool BAR terasza az egzotikus kirándulások élményét, modern belső tere pedig az éjszakai életet hozza el

A komáromi Ispotály utca az utóbbi időben jócskán feléledt! Az éjszakai élet felpezsdítése és a kellemes időtöltést kínáló terasz egyaránt a Coool BAR nevéhez kötődik, mely a Fekete-Kneizel kettős munkájának köszönhetően új köntösbe bújt. Reggel egy kávé és fagyipohár a gyerekekkel és a családdal, délután egy frissítő limonádé, este pedig önfeledt zenés szórakozás DJ-k és koktélok társaságában, melyeket tanúsítvánnyal rendelkező bárpultosok készítenek – mindez akár az Ön nyári programja is lehet!

A tökéletes nyári kirándulásért idén már nem kell egzotikus helyre utazni. Kneizel Richárd és Fekete Tamás a nyaralás érzését hozza el Komáromba. A megújult Coool BAR az egzotikus kirándulások és külföldi szemléletek hangulatával csábít, mely már első pillantásra érzékelhető. A leginkább közönségcsalógató attrakció a kényelmes, növényekkel szegélyezett terasz, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideális pihenőhelyet kínál. A délutáni órákban a terasz igazán kedvelt találkozóhellyé változik az anyukák és gyermekeik körében, hiszen tágas térrel, árnyékkal és szórakozási lehetőségekkel is rendelkezik. A kicsik egyik kedvelt aktivitása az üvegre rajzolás, de lehetőségük van egyedi fagyipohár összeállítására is. Nyári ajánlataink egyike a fagyipohár. Mind egy szálig kézműves fagylaltok, szeretettel készítve, olasz receptúra alapján“ – mondta Richárd.


A felújított terasz mellett egyéb gyökeres változást is hozott a vállalkozói kettős. A belső terek új stílust kaptak: immár bőr fotelekben, vagy a tágas bárnál is kényelembe helyezhetjük magunkat. Emellett a nem dohányzóknak is szerettek volna kedveskedni: „Annak ellenére, hogy dohányzó helyiségről van szó, egyáltalán nem érezni a cigarettafüstöt“ – mondta Tamás. Mindezt a rekuperátor átalakításával és egy dohányszag-eltávolító berendezéssel sikerült elérniük. Továbbá még egy szembeötlő dologgal is találkozhatunk: „Szerettük volna az életet ismét megtölteni a valódi beszélgetés varázsával, ezért nálunk nincs Wi-Fi. Ezt pedig vendégeink is dícsérik“ – tette hozzá mosolyogva Tamás.

Hétvégi diszkó és gazdag italkínálat

Habár a zene folyamatosan jelen van a helyiségekben, az igazi éjszakai élet hétvégente 20 órától köszönt be, DJ-k közreműködésével. Ezt elsősorban Tamás szorgalmazza, aki lemezlovasként Amerikát is bejárta. „Érdemes ezekre a napokra asztalfoglalást intézni, hiszen általában este 7 óra tájékán már az összes asztalt elfoglalják. Az eseményekre ugyanis a belépés díjtalan – mondta el Richárd. De a nyári időszakra egy másik újdonsággal is készülnek.

„Péntekenként, este 7 és 10 óra között élő zenével is szeretnénk kedveskedni vendégeinknek“ – avatott be Tamás.

Mindketten hosszú éveket töltöttek külföldön, és ez már az első pillanatban szembetűnő a vendéglátóhellyel kapcsolatban. „Az itallapot az évszakokhoz igazítjuk“ – közölte Richárd, akinek több éves tapasztalata van a gasztronómiában. Jelenleg a frissítő fagyipoharak, jeges limonádék és kevert italok a legkelendőbbek, melyek képzett szakemberek kezei által készülnek. „Szintén tervezzük az ún. happy hours bevezetését, amikor is egy kiválasztott időpontban egy ital áráért kettőhöz lehet majd jutni – tette hozzá Tamás. „Tisztában vagyunk vele, hogy Komáromban vagyunk és nem Zürichben vagy New Yorkban, de szeretnénk egy szeletet hozni abból az életérzésből, amit külföldön tapasztaltunk. Hálásak vagyunk vendégeinknek, hiszen már a kezdetektől találkozunk pozitív visszajelzésekkel. Természetesen a kritikát is elfogadjuk, hiszen az szintén előre visz minket“ – mondta végezetül Richárd, akivel minden délelőtt találkozhatunk a Coool BAR-ban. Az esti órákban pedig Tamás is várja a vendégeket.

 

Az első nagyszabású nyári promo akcióval már június 16-án, 19:00-tól találkozhatunk a Coool BAR kényelmes teraszán. Az esemény középpontjában a koktélok lesznek, melyeket a tapasztalt bárpultos, Gyén Tamás keveri majd. A kellemes hangulatot fokozza majd a fotófal és a mellette található rusztikus fotel, a képeket pedig egy profi fotós készíti.