Mix 2023. 12. 19.

A tökéletes bulit keresed Szilveszter estére? Megtalálod a COOOL BAR-ban!

A felújított COOOL BAR csupa újdonságot hoz Komáromba! A sikeres nyár után a COOOL BAR csapata a koktélok, a zene, a jó hangulat és szórakozás szerelmeseinek a 2023-as év tökéletes kicsúcsosodását kínálja egy szilveszteri buli képében.

Itt az idő, hogy Komáromban is csapjunk végre egy rendes szilveszteri bulit! Az évbúcsúztatót az arany szín, a hagyományos ételek és a zenés szórakozás fogja kísérni, utóbbi DJ Grosso személyében. A szilveszteri partin szendvicsek, sütemények, pogácsák, és prosecco egyaránt elérhetők lesznek, éjfél után pedig ehhez a felhozatalhoz csatlakozik a töltött káposzta is.

„Minden vendéglátóhelyen a Szilveszter az év csúcspontja és a bulik királynője. Vendégeink számára ezért kellemes környezetet és fergeteges szórakozást kínálunk. Reméljük, minél többen búcsúztatjuk majd az óévet és köszöntjük 2024-et, ami minden bizonnyal boldog és sikerekben gazdag lesz” – mondta Kneizel Richard.

A felújított COOOL BAR az év során már számtalanszor elbűvölte vendégeit a kellemes belső tereivel és tágas teraszával. Nem csupán az okleveles bartenderek által készített remek koktélok és különböző események miatt vált az emberek kedvencévé, hanem azért is, mivel annak ellenére, hogy dohányzó helyiség, egyáltalán nem érezni füstöt.

„Ezúton is szeretnék köszönetet mondani az első évünkért, ami nagyon sikeres volt. Köszönjük a régi és új vendégeknek, akik ellátogatnak hozzánk és viszik tovább a bár jó hírnevét. Célunk, hogy minden vendég jól érezze magát és elégedett legyen” – mondta el Richárd végezetül.

A belépőjegyeket a COOOL BAR szilveszteri bulijára a helyszínen vásárolhatjuk meg, az Ispotály utca 1953 szám alatt, Komáromban. A belépőért elővételben 40€-ért juthatunk hozzá, mely magába foglalja a szendvicseket, a rétest, a pogácsát, a proseccot és töltött káposztát is. Foglalni az alábbi elérhetőségeken lehet: +421919294437cooolbarkn@gmail.com.