Város 2019. 03. 22.

A Tesco szavazós játékában is sikeresen szerepelt városunk

Újabb nyereményjátékban elért sikernek köszönhetően szépül tovább Komárom. Városunk a Tesco programjában vett részt, az elért második helyének köszönhetően pedig 600 euro-val gazdagodott. Komárom polgármestere tegnap vette át az áruház képviselőjétől az ezért járó szimbolikus utalványt. 

Január végén adtunk hírt arról, hogy a Tesco alapítványa Komárom városát is besorolta az „Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket támogató pályázati programjába. A szavazás február 17-éig tartott, eddig a napig lehetett a Tesco áruházban a vásárlás után kapott zsetonokkal szavazni a programban részt vevő városokra, így Komáromra is.

A vásárlók szavaztak, és 33 926 szavazattal végül a második helyen végzett városunk a Tesco áruházlánc projektjében. Ennek köszönhetően a komáromi Selye utcai játszótér új hintái és játékai köré sövényt ültet a város. Ennek fő célja azon kívül, hogy szépítse a környezetet, az, hogy elkülönítse a parkolót a játszótértől és növelje a gyermekek biztonságát is.

Komárom polgármestere, Keszegh Béla tegnap (március 21.) vehette át a Tesco áruház képviselőjétől, Lucia Kočkovičovától a 2.helyért járó 600 euro értékű szimbolikus utalványt. 

(Komárom Város Facebook oldal)