Város 2022. 01. 10.

Ezúttal egy szabadidőparkot nyerhetünk Komáromnak!

Január 6-án indult a Kaufland áruházlánc szavazása, amelyben egy szabadidőparkot nyerhet Komárom. Országszerte 7 ilyen park épül majd meg az áruházlánc játékának jóvoltából, a 7 legtöbb szavazatot kapó városban.

A megépülő szabadidőparkok találkozási pontként és rekreációs helyként is funkcionálnak majd. A pingpong és streetball pályák mellett mászófal, mászókák és gördeszkázásra alkalmas pályák is helyet kapnak. Amennyiben Komárom a győztes városok között szerepel majd a szavazás lezárása után, a szabadidőpark az Erzsébet-szigeten kerülne felállításra.

Szavazni a Kaufland weboldalán lehet. Egy gyors regisztrációt követően meg kell adnunk telefonszámunkat, az arra érkező megerősítő kód megadása után pedig már lehetőségünk is nyílik leadni szavazatunkat. A legördülő menüből elég, ha kiválasztjuk a várost és már el is küldhetjük voksunkat.

A szavazás ingyenes és február 16-ig naponta lehet szavazni!

A szavazók között ráadásul összesen 30 darab, egyenként 289 euró értékű Samsung Galaxy A32 okostelefont is kisorsolnak majd, így duplán megéri szavazni.

Komárom és a környék lakosai a múltban már többször is bizonyították, hogy össze tudnak fogni egy-egy nemes ügy érdekében, hiszen az előző években többek között 3 játszóteret is sikerült nyerni hasonló módon a LIDL áruházlánc Žihadielko játékaiban Komárom számára. Most pedig újra itt a lehetőség, hogy segítsünk városunknak!